Παναθηναϊκός : Χωρίς Νέντοβιτς και Κασελάκη με Αλμπα, στην αποστολή ο Μαντζούκας

Παναθηναϊκός : Χωρίς Νέντοβιτς και Κασελάκη με Αλμπα, στην αποστολή ο Μαντζούκας

Οι Πράσινοι θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο για το ματς την Αλμπα χωρίς τους Νέντοβιτς και Κασελάκη, ενώ αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκεται ο Λευτέρης Μαντζούκας.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλμπα (26/2) για την 26η αγωνιστική της Euroleague, καθώς ο τεχνικός του Τριφυλλιού, Όντεντ Κάτας, δεν υπολογίζει στους Ντενάμια Νέντοβιτς και Λεωνίδα Κασελάκη.

Ο Σέρβος συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Βερολίνο, ενώ εκτός τέθηκε και ο Λεωνίδας Κασελάκης. Τα κρούσματα κορωνοϊού στο «πράσινο» στρατόπεδο «πάγωσαν» για λίγες ημέρες τα πάντα στον Παναθηναϊκό και δεν επέτρεψαν στον Νεμάνια Νέντοβιτς να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Ο 29χρονος θα χρειαστεί λίγες ακόμα ημέρες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται είναι στη διάθεση του Όντεντ Κάτας, ενώ στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γερμανία θα βρίσκεται και ο Λευτέρης Μαντζούκας και λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα, ο κόουτς του Τριφυλλιού θα αποφασίσει εάν θα είναι στην 12άδα του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ