Η Εφές διέσυρε τη Φενέρμπαχτσε και της έσπασε το σερί (106-74)

Η Εφές διέσυρε τη Φενέρμπαχτσε και της έσπασε το σερί (106-74)

Η Αναντολού Εφές διέλυσε τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 106-74 και υποχρέωσε την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ στην πρώτη της ήττα έπειτα από δέκα σερί αγώνες στη Euroleague.

Η Αναντολού Εφές ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τουρκικό «εμφύλιο» απέναντι στη Φενέρμπαχτσε την οποία και διέσυρε με σκορ 106-74, σπάζοντας έτσι το εντυπωσιακό σερί της ομάδας του Ιγκόρ Κοσκόσκοφ που ήταν αήττητη για δέκα ματς στη Euroleague.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έκανε… όργια στην αναμέτρηση φορτώνοντας ασταμάτητα το καλάθι των παικτών του Κοσκόκοφ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 37 πόντους, ενώ από τη Φενέρ ξεχώρισε ο Νάντο Ντε Κολό που είχε 24 πόντους.

Η Εφές εκμεταλλεύτηκε το πάρα πολύ κακό ξεκίνημα της Φενέρμπαχτσε και επιβάλοντας τον ρυθμό της μπόρεσε σιγά-σιγά να χτίσει μια καλή διαφορά η οποία ξεπέρασε και τους δέκα πόντους.

Στη συνέχεια η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ισορρόπησε το παιχνίδι, με το σκορ να πηγαίνει ακρετά ψηλά, αφού και οι δύο αντίπαλοι πετύχαν περίπου τριάντα πόντους σε δέκα λεπτά, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ταμπλό να δείχνει 39-53.

Στην τρίτη περίοδο θα μπορούσαμε να πούμε πως είδαμε μια επανάληψη τους πρώτου δεκαλέπτου, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να ελέγχει απόλυτα την αναμέτρηση και να αυξάνει όσο περνούσε η ώρα την απόσταση της από τη Φενέρ, που δεν μπορούσε να ακολουθήσει.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Εφές να κρατά και να διευρύνει το προβάδισμα της, και τη Φενέρ να περιμένει απλά να τελειώσει αυτός ο… εφιάλτης.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ