«Ψηλά στη λίστα της Μακάμπι ο Μήτογλου» (pic)

«Ψηλά στη λίστα της Μακάμπι ο Μήτογλου» (pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ, ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κάνει μια απογοητευτική σεζόν στην Ευρωλίγκα, πλέον μόνο με… θαύμα προλαβαίνει την πρώτη οχτάδα, κάτι που συνιστά αποτυχία για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που είχε υψηλές προσδοκίες.

Ο Έλληνας προπονητής αναμένεται πάντως να είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας του Ισραήλ. Και έχει σκοπό να αλλάξει πολλά ώστε να επαναφέρει τη Μακάμπι στον δρόμο των επιτυχιών.

Ένας από τους παίκτες που φαίνεται πως έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά στη λίστα του Σφαιρόπουλου είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ, ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι βασικός στόχος της Μακάμπι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται η εκτίμηση που έχει ο Σφαιρόπουλος στον παίκτη, αλλά και το στάτους του Μήτογλου, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και προς το παρών δεν έχει προκύψει κάποια συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως προτεραιότητα για τον Μήτογλου είναι να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ