Κάτας : «Να δούμε πόσο θα μας βοηθήσει ο Χεζόνια»

Κάτας : «Να δούμε πόσο θα μας βοηθήσει ο Χεζόνια»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα και για την προσαρμογή του Μάριο Χεζόνια.

Η ώρα για το ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό πλησιάζει και ο Όντεντ Κάτας μίλησε για την προσαρμογή του Κροάτη στο σχέδιο του. Επίσης, ο Ισραηλινός αναφέρθηκε και στο επικείμενο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Κάτας:

Για την κατάσταση του Παπαπέτρου: «Προχωράμε βήμα – βήμα. Όσον αφορά τον Παπαπέτρου, ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός όμως είναι σημαντικό για εμάς, ειδικά αυτή την περίοδο που μας λείπουν παίκτες. Δεν είναι εύκολο, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Βελτιωνόμαστε σιγά-σιγά.

Για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα: «Θα προσπαθήσουμε να κατεβάσουμε τον ρυθμό τους με την άμυνά μας, πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να είμαστε πολύ επιθετικοί από την αρχή. Το πιο σημαντικό είναι να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, να παίξουμε σωστά το post παιχνίδι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Για τον Χεζόνια και τις απουσίες: «Μας λείπουν κάποιοι παίκτες-κλειδιά, είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε κάποιες αλλαγές, στο τελευταίο μας παιχνίδι στην EL είχαμε πρόβλημα στην επίθεση (σ.σ. κόντρα στην Άλμπα). Θα προσπαθήσουμε να εκτελέσουμε καλύτερα. Να δούμε, επίσης πόσο θα συνεισφέρει σε αυτό ο Μάριο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην EuroLeague».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ