Παναθηναϊκός : Με Χεζόνια για την υπέρβαση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Παναθηναϊκός : Με Χεζόνια για την υπέρβαση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς όπου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς υποδέχεται την Μπαρτσελόνα του Νικ Καλάθη στο ΟΑΚΑ για την 27η αγωνιστική. Οι πράσινοι έχουν μια πολύ απαιτητική δοκιμασία κόντρα στους μπλαουγκράνα, σε ένα ματς ωστόσο που θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης φόργουορντ θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά, χωρίς ωστόσο να γίνει πράξη το όνειρο του να είναι κατάμεστο, λόγω κορωνοϊού, ενώ θα παίξει απέναντι στην ομάδα που θα αποφασίσει τι θα γίνει το καλοκαίρι και αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τώρα το ματς, οι πιθανότητες πρόκρισης για τον Παναθηναϊκό είναι απλώς μαθηματικές με ρεκόρ 9-15, οι απουσίες είναι πολλές και σοβαρές, και ο αντίπαλος πάρα πολύ δυνατός, με το τριφύλλι ωστόσο να ψάχνει την υπέρβαση.

Ο Όντεντ Κάτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Νεμάνια Νέντοβιτς, με τον πρώτο να έχει καλές πιθανότητες να προλάβει το ματς της Πέμπτης με την Μπάγερν στο Μόναχο. Εκτός πλάνων είναι και ο Τι Τζέι Μπρέι, που έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με 25 πόντους κι 8 τρίποντα, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Η Μπαρτσελόνα έρχεται ως πρωτοπόρος με 19-8, ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει απουσίες πέρα από αυτή του Πάου Γκασόλ, που ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί, ενώ ο Βίκτορ Κλαβέρ επέστρεψε την Κυριακή μετά από πολύμηνη απουσία.

Διαιτητές θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Άνε Πάντερ (Γερμανία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ