Τρινκιέρι : «Επρεπε να ξεπεράσουμε τα όριά μας για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι : «Επρεπε να ξεπεράσουμε τα όριά μας για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του και στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ.

Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του στάθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 76-71 για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του και στην ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ.

«Θέλω να συγχαρώ τον coach Κάτας και τον Παναθηναϊκό γιατί ήταν πολύ δύσκολο να τους νικήσουμε. Έπαιξαν με συγκεκριμένο τρόπο και έπρεπε να ξεπεράσουμε τα όριά μας. Κερδίσαμε επειδή όλοι οι παίκτες έδωσαν το μάξιμουμ στην άμυνα. Από τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και μετά παίξαμε απίστευτη άμυνα.

Είχαμε τρομερή ενέργεια και βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον. Ήταν το κλειδί του αγώνα, όπως και κάποιες ατομικές εμφανίσεις παικτών, του Μπόλντγουιν και του Λούτσιτς. Όμως χωρίς την ομαδική προσπάθεια θα ήταν ένας διαφορετικό παιχνίδι. Με έκαναν περήφανο οι παίκτες. Είναι εύκολο να τους ζητάς πράγματα, αλλά δεν είναι εύκολο να τα πάρεις κιόλας»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ