Ιτούδης : «Ήθελε εκδίκηση η Εφές, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ιτούδης : «Ήθελε εκδίκηση η Εφές, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε την βαριά ήττα που γνώρισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη (100-70), τονίζοντας πως η τουρκική ομάδα ήθελε εκδίκηση.

Τη συντριβή της ΤΣΣΚΑ από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη σχολίασε ο Δημήτρης Ιτούδης, τονίζοντας ότι η τουρκική ομάδα ήθελε να πάρει εκδίκηση για το παιχνίδι του α’ γύρου.

Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην ρωσική ομάδα, της οποίας επικράτησαν με 30 πόντους διαφορά. Από την πλευρά του ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ τόνισε πως η Εφές ήθελε να πάρει την εκδίκηση της για το πρώτο μεταξύ τους ματς, όπου είχε ηττηθεί με 35 πόντους διαφορά (100-65).

«Η Εφές ήταν σαφώς καλύτερη, άξιζε τη νίκη. Ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα μικρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο… Προφανώς, δεν ήταν αρκετό. Ήταν προφανές πως η Αναντολού Εφές ήθελε εκδίκηση για την ήττα με 35 πόντους στη Μόσχα. Τουλάχιστον κρατήσαμε τη διαφορά, αν σημαίνει κάτι αυτό.

Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για ό,τι έγινε. Πιστεύω πως θα βελτιωθούμε. Για να το δούμε πιο ψύχραιμα, στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια μας πήραμε δυο νίκες. Είναι η πιο βαριά ήττα από τη στιγμή που ανέλαβα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Όμως, όπως προανέφερα, θα μας δώσει κίνητρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ιτούδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ