Γκομέλσκι : «Αλλαγές τώρα στον πάγκο και στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ»

Γκομέλσκι : «Αλλαγές τώρα στον πάγκο και στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ»

Ο Βλάντιμιρ Γκομέλσκι σχολίασε την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Εφές τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές, τόσο στο ρόστερ, όσο και στον πάγκο της ομάδας.

Η βαριά ήττα με τριάντα πόντους (100-70) της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Αναντολού Εφές δεν κάθισε καλά σε κανέναν φίλο των Ρώσων, με έναν από αυτούς, τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, γιο του θρυλικού προπονητή της χώρας, Αλεξάντερ.

Σε δηλώσεις του τόνισε πως το επίπεδο της ομάδας δεν είναι ίδιο με εκείνο της Εφές και πως πρέπει να φύγει άμεσα ο Δημήτρης Ιτούδης, αλλά και να γίνουν αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλάντιμιρ Γκομέλσκι:

«Έχω κουραστεί να χρησιμοποιώ δικαιολογίες για την αγαπημένη μου ομάδα. Αυτή την στιγμή, το επίπεδο της Εφές είναι πολύ υψηλό από της ΤΣΣΚΑ. Η κρίση στην ομάδα δεν είναι προσωρινή, αλλά συστηματική. Θα πρέπει να παρθούν επείγοντα και σκληρά μέτρα, ώστε να αναγεννηθεί η ομάδα. Πρέπει να γίνουν αλλαγές στον πάγκο και στο ρόστερ.

Ήταν ένα πλήγμα για το πρεστίζ της ομάδας, του προπονητή και της διοίκησης. Δεν μπορείς να κάθεσαι και να περιμένεις να βελτιωθεί από μόνη της η κατάσταση. Η έλλειψη θάρρους και θέλησης που δείχνει η ομάδα είναι αυτό που προκαλεί θλίψη σε όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ