Γκασόλ : «Για μένα υπήρχε μόνο η Μπαρτσελόνα»

Γκασόλ : «Για μένα υπήρχε μόνο η Μπαρτσελόνα»

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε για την επιστροφή του στη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ήταν η μόνη ομάδα που υπήρχε στο μυαλό του.

Ο Πάου Γκασόλ πήρε τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει στην πατρίδα του και να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ώστε να κλείσε με αυτόν τον τρόπο την τεράστια καριέρα του στο κλαμπ από όπου αναδείχθηκε.

Ο Ισπανός ψηλός, σε δηλώσεις του, τόνισε πως παρότι είχε κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, για εκείνον υπήρχαν μόνο οι «μπλαουγκράνα» και αποκάλυψε πως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήταν ο άνθρωπος που τον προσέγγισε.

Οι δηλώσεις του Πάου Γκασόλ:

«Όλα ξεκίνησαν με μία κουβέντα που έκανα με τον Ναβάρο ο οποίος εκτός από φίλος εμπλέκεται και σε θέματα της ομάδας. Του εξέφρασα τη σκέψη να επιστρέψω στην Ευρώπη. Μερικές ευρωπαϊκές ομάδες είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά είχαν την ιδέα πως αν γυρίσω στην Ευρώπη να το κάνω για την Μπαρτσελόνα.

Έχω να παίξω μπάσκετ σχεδόν δύο χρόνια, είμαι σε προχωρημένη ηλικία για μπάσκετ και πρέπει να πάμε σιγά σιγά.Βρίσκομαι σε ένα όμορφο περιβάλλον και ελπίσω να λειτουργήσει καλά όλο αυτό.

Ακόμη συζητάμε τον προγραμματισμό. Πάντως είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να βρεθώ πίσω στο παρκέ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ