Μπρέι : «Παίξαμε κυριαρχικό μπάσκετ κόντρα στη Μακάμπι»

Μπρέι : «Παίξαμε κυριαρχικό μπάσκετ κόντρα στη Μακάμπι»

Ο Τι Τζέι Μπρέι μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι, αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους οι «πράσινοι».

Ο Τι Τζέι Μπρέι φιλοξενήθηκε στο blog του ΕΣΑΚΕ και μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία συνδυάστηκε από καλή εμφάνιση.

Παράλληλα ο Αμερικανός γκαρντ, στάθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα των «πράσινων», τονίζοντας πως δεν υπάρχει πολύς χρόνος προπόνησης και συνεπώς η συγκέντρωση είναι απαραίτητη.

Οι δηλώσεις του Τι Τζέι Μπρέι:

«Καλησπέρα σας,

Την Πέμπτη πετύχαμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μακάμπι για την Ευρωλίγκα. Υπήρξαν ορισμένα σημεία κατά τη διάρκεια του αγώνα που μας έδειξαν τι είδους ομάδα μπορούμε να είμαστε όταν παίζουμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Παίξαμε κυριαρχικό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης γεγονός που μας δίνει αυτοπεποίθηση.

Πρέπει να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο για 40 λεπτά προκειμένου να πετύχουμε τα πράγματα που γνωρίζουμε ότι μπορούμε αυτήν τη σεζόν.

Τώρα έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς διαδοχικούς αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε τον ρυθμό που βρίσκουμε.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο προπόνησης καθώς είμαστε στη μέση ενός… τρελού προγράμματος, οπότε πρέπει να συγκεντρωμένοι νοητικά. Με τον περιορισμένο χρόνο προπόνησης, πρέπει να παραμείνουν αφοσιωμένοι στη δουλειά μας στο παρκέ αλλά και στο βίντεο.

Τα ξαναλέμε σύντομα

TJ Bray»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ