Τζένκινς : «Είμαι τυχερός που έχω συμπαίκτη τον Σπανούλη»

Τζένκινς : «Είμαι τυχερός που έχω συμπαίκτη τον Σπανούλη»

Στην τρομερή εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Τσαρλς Τζένκινς στις δηλώσεις του μετά το ματς, αναφέροντας πως είναι τυχερός που τον έχει συμπαίκτη.

Εντυπωσιασμένος με την τρομερή εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη φάνηκε στις δηλώσεις του Τσαρλς Τζένκινς, αναφέροντας πως είναι πολύ τυχερός που είναι συμπαίκτης με ένα τόσο μεγάλο αθλητή.

Οι δηλώσεις του Τσαρλς Τζένκινς:

Για το ματς: «Δεν έχουμε τέτοιες προθέσεις να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, καθώς αντιμετωπίζουμε σπουδαίες ομάδες στην διοργάνωση, στο ξεκίνημα κάναμε κάποια λάθη, δεν είχαμε καλή επικοινωνία αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε και να πάρουμε την νίκη.

Είχαμε ένταση στο παιχνίδι μας και θυσιάσαμε αρκετές φορές το κορμί μας στην άμυνα ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο επιθετικοί, βελτιώθηκε η επικοινωνίας μας, βρήκαμε ανοιχτά σουτ και γυρίσαμε γρήγορα στην διεκδίκηση της νίκης».

Για την παρουσία του Σπανούλη: «Εκπληκτική εμφάνιση του Σπανούλη, παίζω χρόνια αντίπαλος και είμαι τυχερός που τον έχω συμπαίκτη και έγινα μάρτυρας στην τρομερή του εμφάνιση. Τέλος, θα ήθελα να πω περαστικά στον φίλο μου Κώστα Παπανικολάου που έκανε πετυχημένη επέμβαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ