Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 82-86: Σούπερ Λόιντ, έβαψε ερυθρόλευκο το ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας 82-86: Σούπερ Λόιντ, έβαψε ερυθρόλευκο το ΟΑΚΑ

Ο Αμερικανός άσος, βασικός στόχος του Ολυμπιακού, έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ και οδήγησε τον Ερυθρό Αστέρα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού 82-86.

Ο Ερυθρός Αστέρας, με τον Τζόρνταν Λόιντ να κάνει ό,τι θέλει μέσα στο παρκέ, εκτελώντας τον Παναθηναϊκό, πήρε ένα μεγάλο διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας με σκορ 82-86, για την 30η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ήταν καταπληκτικός στην αναμέτρηση σημειώνοντας 27 πόντους και μοιράζοντας 5 ασίστ χάρισε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Σε ένα παιχνίδι που καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ, κυριάρχησαν τα νεκρά διαστήματα, και τα μεγάλα σερί από κάθε πλευρά, με το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι αυτό που κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τέλος, σε ένα ματς θρίλερ.

Άξιος συμπαραστάτης του Λόιντ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Κόρι Ουόλντεν που πρόσθεσε άλλους 14 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους κορυφαίος ήταν ο Χάουναρντ Σαντ-Ρος που γέμισε τη στατιστική του έχοντας 21 πόντους, 7 κλεψίματα και 4 ασίστ. Καλοί ήταν και οι Χεζόνια, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, με 15, 14 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ το live και τα στατιστικά του αγώνα*

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυναμικά την αναμέτρηση με 3/4 τρίποντα και 9-0 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Στη συνέχεια όμως ο Ερυθρός Αστέρας ισορρόπησε την αναμέτρηση και μείωσε τη διαφορά. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς εκμεταλλεύτηκαν τα κενά διαστήματα της ομάδας του Όντεντ Κάτας και παρέμενε κοντά, παρά τα ξεσπάσματα που είχαν οι «πράσινοι» με κάποιες όμορφες συνεργασίες. Τελικά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο στο 40-40.

Στην τρίτη περίοδο, το «τριφύλλι» με πρωταγωνιστές τους Χεζόνια και Παπαγιάννη έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί 15-0 και πήρε για πρώτη φορά διψήφια διαφορά. Ωστόσο, για ακόμη μία φορά οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι Σέρβοι έτρεξαν ένα δικό τους 12-0 το οποίο τους έδωσε και πάλι τα ηνία.

Το τελευταίο δωδεκάλεπτο η «μάχη»… άναψε με τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει μια μεγάλη αντεπίθεση στο τέλος, σε ένα παιχνίδι θρίλερ, και με τον Λόιντ να βάζει κρίσιμα σουτ, παρά την προσπάθεια του Μάριο Χεζόνια να γλιτώσει από την ήττα τους πράσινους.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε σίγουρα και η αποβολή του Όντεντ Κάτας, στα μέσα στης τέταρτης περιόδου, με δεύτερη τεχνική ποινή, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στα τελευταία λεπτά του ματς χωρίς τον τεχνικό του.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ