Απίστευτο : Ο Παππάς «ψήφισε» Σπανούλη αντί Διαμαντίδη (vids)

Απίστευτο : Ο Παππάς «ψήφισε» Σπανούλη αντί Διαμαντίδη (vids)

Ακόμη και οι αντίπαλοι υποκλίνονται στο μεγαλείο του «Kill-Bill»!

Οι πάντες υποκλίνονται στο μεγαλείο του. Όλοι, συμπαίκτες, αντίπαλοι, οπαδοί όλων των ομάδων, παραδέχονται πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας Θρύλος του μπάσκετ. Ένας παίκτης ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο άθλημα με την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του.

Συνεπώς, ακόμη και οι αντίπαλοί του αναγκάζονται να τον αποθεώσουν. Ακόμη και πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Όπως ο Νίκος Παππάς για παράδειγμα!

Ο πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού» παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και απάντησε στο δίλημμα Σπανούλης ή Διαμαντίδης. Και εκεί ο Παππάς έκανε τη μεγάλη έκπληξη, επιλέγοντας ουσιαστικά τον «V-Span» του Ολυμπιακού ως καλύτερο παίκτη από τον «3D»! Με βάση τις καριέρες και τους αριθμούς των δύο σπουδαίων παικτών, ο Παππάς προτίμησε τον Σπανούλη! Αν και βέβαια μετά… τον έσκισε! Ωστόσο, στην ερώτηση «με ποιον από τους δύο θα πήγαινες διακοπές;» έδωσε μία… πληρωμένη απάντηση: «Σιγά μην χαράμιζα τις λίγες διακοπές μου με τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη».

Από εκεί και έπειτα, ο Παππάς ήταν… χείμαρρος! Μίλησε για… όλα! Για τις σχέσεις του με τους δημοσιογράφους. Για τον καυγά του με τον Γιάννη Μπουρούση. Ενώ… έσκισε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και προκάλεσε σε μονό αγώνα μπάσκετ τον… Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Δείτε τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ