Θέλει Ρέινολτνς η Ρεάλ Μαδρίτης

Θέλει Ρέινολτνς η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζέιλεν Ρέινολντς πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και έτσι έχει καταφέρει να μπει στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ρέινολντς πήρε μεταγραφή από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Μπάγερν Μονάχου με σκοπό να ανεβάσει ξανά τις «μετοχές» του και να φτιάξει το όνομά του και αυτό ακριβώς κατάφερε να κάνει. Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ όχι μόνο βελτίωσε τον τρόπο παιχνιδιού του, αλλά έγινε ένας από τους καλύτερους ψηλούς της EuroLeague τη σεζόν που διανύουμε. Μάλιστα, αυτό είναι εμφανές αν δει κανείς ότι σε 30 συμμετοχές του στη EuroLeague μετράει 14.4 πόντους και 6.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Έτσι, όπως είναι απολύτως λογικό, το όνομά του έχει «ανέβει» αρκετά στο μπασκετικό χρηματιστήριο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται τη μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Backdoor Podcast», η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον Αμερικανό σέντερ στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στον εκπρόσωπο του παίκτη. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας», Πάμπλο Λάσο, γνωρίζει πολύ καλά πως η γραμμή των ψηλών του μπορεί να αλλάξει το καλοκαίρι και έτσι έχει φτιάξει μια λίστα παικτών, οι οποίοι πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσουν την ομάδα του, με τον Ρέινολντς να βρίσκεται στην κορυφή αυτη της λίστας.

Επιπλέον, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως κατά πάσα πιθανότητα ο Φελίπε Ρέγιες θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση το ερχόμενο καλοκαίρι, ο νεαρός Ουσμάν Γκαρούμπα θα κοιτάξει πρός το… ΝΒΑ, ενώ ο Άλεξ Τάιους δεν λογίζεται ως πρώτη επιλογή από τον Ισπανό τεχνικό. Έτσι, η απόκτηση του Αμερικανού ψηλού της Μπάγερν φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, ο Ρέινολντς θα είναι πολύ πιο οικονομικός σε σχέση με άλλους free agents ψηλούς, όπως οι Τζόρνταν Μίκι και Ντέβιν Μπούκερ.

Τέλος, η ομάδα της Μαδρίτης δεν είναι η μόνη που κοιτάει την περίπτωση του 29χρονου Αμερικανού. Ο παίκτης όπως όλα δείχνουν θα γίνει περιζήτητος στην αγορά, ενώ η Μπάγερν θα κάνει και εκείνη με την σειρά της κίνηση, έτσι ώστε να τον κρατήσει – έστω και για έναν ακόμη χρόνο- στο Μόναχο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ