Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 85-65: Παράδοση άνευ όρων στην Πόλη

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 85-65: Παράδοση άνευ όρων στην Πόλη

Η Αναντολού Εφές δεν άφησε σε κανένα σημείο τον Παναθηναϊκό να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της, παίρνοντας μια εύκολη νίκη με σκορ 85-65.

Η Αναντολού Εφές πραγματοποίησε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν μπόρεσε να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των Τούρκων χάνοντας με σκορ 85-65.

Οι παίκτες του Γιακούπ Σεκιζκόκ (λόγω της τιμωρίας του Εργκίν Αταμάν) ήταν μπροστά σε όλη την αναμέτρηση, πίεσαν με την άμυνα τους το σύνολο του Όντεντ Κάτας και μπόρεσαν να πάρουν ένα εύκολο αποτέλεσμα ειδικά μετά την πολύ καλή τελευταία περίοδο.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς που βρέθηκε σε «δαιμονιώδη» κατάσταση πετυχαίνοντας 21 πόντους και 7 ασίστ, έχοντας άξιους συμπαραστάτες τους Μπράιαντ Ντάνστον με 15 πόντους και από 13 είχαν ο Σέιν Λάρκιν με τον Ροντρίγκ Μπομπουά. Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» είχαν κορυφαίο τον Μάριο Χεζόνια με 14 πόντους, ενώ από 10 μέτρησαν οι Ντίνος Μήτογλου και Ζακ Όγκαστ.

Δείτε ΕΔΩ το live και τα στατιστικά του αγώνα*

Στην πρώτη περίοδο, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πολύ ανταγωνιστικός απέναντι στην Εφές που διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση, μένοντας κοντά στο σκορ και βάζοντας δύσκολα στους Τούρκους που όμως είχαν το προβάδισμα. Στη συνέχεια, τα πράγματα κύλησαν πιο ισορροπημένα, μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Μπομπουά πήρε το όπλο του και με συνεχόμενους πόντους ανέβασε τη διαφορά πάνω από τους 10, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 43-33.

Στην τρίτη περίοδο δεν άλλαξαν πολλά καθώς οι γηπεδούχοι έλεγχαν την αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να πλησιάσει, αλλά ούτε και την Εφές να μπορεί να ξεφύγει. Το τέταρτο δεκάλεπτο αποδείχθηκε παράσταση για έναν ρόλο, με τους Τούρκους να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς κανείς από τον Παναθηναϊκό να μπορεί να τους σταματήσει, με το τελικό 85-65 να έρχεται εύκολα.

Δείτε το box score του παιχνιδιού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ