«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόρνταν Μίκι» (Vid, Pic)

«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόρνταν Μίκι» (Vid, Pic)

O γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην πλευρά του Τζόρνταν Μίκι, προκειμένου να τον «ντύσει» στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες βδομάδες ολοκληρώνει τη φετινή σεζόν στη Euroleague, με τους ερυθρόλευκους να αποτυγχάνουν να προκριθούν στην οκτάδα της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν βάλει μπροστά ήδη τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και τα πρώτα ονόματα που «παίζουν» στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ είναι συγκεκριμένα.

Ένα από αυτά είναι ο Τζόρνταν Μίκι, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μπαρτζώκα και είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Έλληνα τεχνικού. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό ψηλό που μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Χίμκι. Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι μάλιστα έγραψε σε ανάρτηση του πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην πλευρά του Μίκι, με τον Μπαρτζώκα να θέλει να ξανασυνεργαστεί με τον έμπειρο σέντερ και στο λιμάνι.

Ο Μίκι ο οποίος αγωνίζεται αποκλειστικά στη θέση «5» είναι μία ελκυστική περίπτωση παίκτη και ο σκοπός του Έλληνα τεχνικού είναι να καλύψει τη δεδομένη αποχώρηση του Οκτάβιους Έλις. Ο Μίκι μας συστήθηκε το 2018, όταν με προσωπική επιλογή Μπαρτζώκα μετακόμισε στη Ρωσία και έκανε εκπληκτική χρονιά.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και έτσι η Ρεάλ έκανε κρούση και τον απέκτησε. Την φετινή χρονιά τα πάει πολύ καλά και είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με 9 πόντους, 4.2 Ριμπάουντ και 1.5 μπλοκ ανά παιχνίδι. Βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία, είναι μόλις 26 χρονών και με την δεδομένη εμπειρία που έχει αλλά και την αθλητικότητα που τον διακατέχει, παρά το ύψος του 2.03 είναι πολύ αλτικός παίκτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ