Πιθανό να χάσει τη σεζόν ο Σβέντ

Πιθανό να χάσει τη σεζόν ο Σβέντ

Ο Τζένεραλ Μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, μίλησε για τον τραυματισμό του Αλεξέι Σβεντ, τονίζοντας πως ίσως χάσει το υπόλοιπο της σεζόν,

Ο Αλεξέι Σβεντ στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια της χθεσινής (1/4) αναμέτρησης της Χίμκι με τη Βιλερμπάν, καθώς υπέστη κάταγμα σε δάχτυλο του δεξιού του χεριού.

Στον ρωσικό σύλλογο εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση του έμπειρου γκαρντ, με τον Τζένεραλ Μάνατζερ, Πάβελ Αστάχοφ, να αναφέρει στο «sport-express.ru» πως είναι πιθανό να μείνει εκτός ακόμα και για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι δηλώσεις του Πάβελ Αστάχοφ:

«Το κάταγμα είναι στο δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Οι γιατροί έχουν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία αποκατάστασης, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να εκτιμήσουμε τον ακριβή χρόνο της αποθεραπείας του.

Θυμίζω ότι στα τέλη του 2018 ο Αλεξέι είχε υποστεί κάταγμα στο μικρό του δάχτυλο στο ματς με τη Ζάλγκιρις και η αποθεραπεία του κράτησε για αρκετούς μήνες. Τώρα, το πρόβλημα είναι και στο χέρι που σουτάρει. Οπότε, είναι δύσκολο να πούμε εάν ο Σβεντ θα αγωνιστεί ή όχι φέτος, αλλά έχουμε ξεκινήσει ήδη τη θεραπεία του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ