Euroleague – Βαθμολογία : Η αξιοπρέπεια του Ολυμπιακού, η μάχη του Παναθηναϊκού (pic)

Euroleague – Βαθμολογία : Η αξιοπρέπεια του Ολυμπιακού, η μάχη του Παναθηναϊκού (pic)

Ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» τη 12η θέση στο 15-18, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει τη μάχη του για να μην μείνει προτελευταίος. Δείτε την κατάταξη της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε απέναντι στη Ρεάλ αλλά ηττήθηκε στη Μαδρίτη με 72-63 για την 33η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ερυθρολεύκους να «κλειδώνουν» τη 12η θέση στο 15-18.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη 15η θέση (11-20) και παλεύει να μην μείνει στην προτελευταία θέση, με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ (13-18) και Βιλερμπάν (12-20) να βρίσκονται από πάνω του στη βαθμολογία.

Στα υπόλοιπα ματς, η Βαλένθια έφυγε με το διπλό από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου (86-90) και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της οκτάδας, η Ζενίτ διέλυσε με 87-53 τη Βιλερμπάν και παραμένει στο κόλπο πρόκρισης στα play offs, η ΤΣΣΚΑ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στη Χίμκι (97-72), ενώ η Μπαρτσελόνα νίκησε στην Τουρκία τη Φενέρμπαχτσε (73-82) και κλείδωσε την πρωτιά.

Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 1 Απριλίου

Μπασκόνια – Αναντολού Εφές 101-111 παρ. (92-92 κ.δ.)
Παναθηναϊκός – Αρμάνι Μιλάνο 86-83 (70-70 κ.δ.)
Μπάγερν – Ζάλγκιρις 71-70
Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι 76-64

Παρασκευή 2 Απριλίου

Άλμπα Βερολίνου – Βαλένθια 86-90
Ζενίτ – Βιλερμπάν 87-53
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Χίμκι 97-72
Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα 73-82
Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 72-63

Η Βαθμολογία:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ