Ευρωλίγκα : Ο Χάνεϊκατ θυμήθηκε… Ολυμπιακό και αποθέωσε Μπαρτζώκα (vid)

Ευρωλίγκα : Ο Χάνεϊκατ θυμήθηκε… Ολυμπιακό και αποθέωσε Μπαρτζώκα (vid)

Η EuroLeague έκανε... focus στον Τάιλερ Χάνεϊκατ, o οποίος δεν έχει ξεχάσει τον περσινό αποκλεισμό του από τον Ολυμπιακό ως παίκτης της Εφές. Παράλληλα ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Τάιλερ Χάνεϊκατ ήταν το πρόσωπο στο οποίο επέλεξε να κάνει focus η Ευρωλίγκα, με τον Αμερικανό φόργουορντ της Χίμκι να δηλώνει πως δεν ξεχνάει τον περσινό του αποκλεισμό, ως παίκτης της Εφές, από τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Ήμασταν τόσο κοντά στο στόχο πέρσι. Ήμασταν μπροστά με 2-1 και είχαμε προβάδισμα 15 πόντων στο τέταρτο ματς στην έδρα μας. Δεν τα καταφέραμε κι έχω μεγάλο ενθουσιασμό, για να τα καταφέρω φέτος. Έχουμε πολύ καλή ομάδα κι εξαιρετικό προπονητή» είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο δείχνοντας ιδιαίτερο σεβασμό στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στο να αποκτήσει τον Χάνεϊκατ: «Άπαντες στην ομάδα είχαν μία καλή εικόνα για τον Τάιλερ. Πέρσι έκανε μία πολύ καλή σεζόν με την Εφές και ξέρει τι σημαίνει η Μόσχα και η Χίμκι. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Από την πλευρά του ο Αλεξέι Σβεντ εκθείασε τα αθλητικά του προσόντα, τονίζοντας πως όλοι θα ήθελαν έναν συμπαίκτη όπως ο Αμερικανός φόργουορντ στην ομάδα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ