Η «διπλή» εκδίκηση του Πασκουάλ

Η «διπλή» εκδίκηση του Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει την ευκαιρία να οδηγήσει τη Ζενίτ στην οχτάδα και να δείξει τα.. διαπιστευτήρια του σε Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκούαλ είναι όγδοη στην κατάταξη της Euroleague, αν και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η συμμετοχή της στα Play Off της διοργάνωσης δεν έχει εξασφαλιστεί, αλλά εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα.

Θα είναι μία επιτυχία για τον Πασκουάλ, αφού ανέλαβε τη ρωσική ομάδα με την προοπτική να την οδηγήσει τουλάχιστον στην οχτάδα. Άρα, η επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου είναι εκ των ουκ άνευ για τον Καταλανό.

Ωστόσο, ενδέχεται να πετύχει μερικές μικρές προσωπικές νίκες. Από αυτές που δεν τις αντιλαμβάνεται ο πολύς κόσμος, αλλά που για τον εγωισμό του Τσάβι, θα έχουν μεγάλη σημασία…

Η πρώτη αφορά την καταγωγή του. Ο Πασκουάλ είναι Καταλανός και για πολλά χρόνια προπόνηση τη Μπαρτσελόνα. Εάν η Ζενίτ νικήσει τους αδιάφορους αντιπάλους Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό και η Ρεάλ ηττηθεί από τη Φενέρμπαχτσε, τότε η «Βασίλισσα» μπορεί να μείνει εκτός. Μία αποτυχία που για έναν Καταλανό θα έχει τη… γλύκα της.

Παράλληλα, εάν με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού η Ζενίτ σφραγίσει τη συμμετοχή της στα Play Off, ο Πασκουάλ θα αποδείξει την αξία του στους παροικούντες στο ΟΑΚΑ. Από το οποίο δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο και πολλοί του χρεώνουν ότι δεν οδήγησε τους «πράσινους» στην υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ