Παναθηναϊκός : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σαντ Ρος

Παναθηναϊκός : Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σαντ Ρος

Ο Κουβανός γκαρντ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας (8/4).

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Τι Τζέι Μπρέι συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης (8/4, 20:00) με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (5/4) ο Κάτας είδε τον Χάουαρντ Σαντ Ρος να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι στο Κάουνας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ματς με την Ζαλγκίρις δεν θα είναι το τελευταίο του Τριφυλλιού στη φετινή διοργάνωση, αφού εκκρεμούν τα παιχνίδια με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι δύο αγώνες είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού και θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει στις 12 Απριλίου την Ζενίτ, στον εξ αναβολής αγώνα της 6ης αγωνιστικής, ενώ στις 14 η ομάδα του Κάτας θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ