Πάει για Πουαριέ η Ρεάλ Μαδρίτης

Πάει για Πουαριέ η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Βενσάν Πουαριέ, που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

O Βενσάν Πουαριέ έμεινε ελεύθερος πριν μερικές μέρες από τους Σίξερς και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να είναι δυο ομάδες που ακούστηκαν για τον Γάλλο σέντερ.

Εκτός από τους δυο «αιώνιους» όμως στο παιχνίδι για την απόκτηση του φέρεται να έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον έγκυρο Ισπανό δημοσιογράφο σε θέματα μεταγραφών, Τσέμα Ντε Λούκας η βασίλισσα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Γάλλο για να τον κάνει δικό της.

Ο 27χρονος Γάλλος σέντερ (2,13μ.), μετά από δύο σεζόν που δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο ΝΒΑ θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Πουαριέ, που έκανε όνομα στην Μπασκόνια, έπαιξε σε μόλις 32 ματς σε Σέλτικς και Σίξερς έχοντας 1,5 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 5,3 λεπτά κατά μέσο όρο στο ΝΒΑ. Στην τελευταία του σεζόν στην ομάδα της Βιτόρια είχε 11,9 πόντους, 8,3 ριμπάουν και, 1,1 ασίστ στη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ