Σπανούλης η επόμενη μέρα…

Σπανούλης η επόμενη μέρα…

Θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο αρχηγός του Ολυμπιακού; Τον έχει στα πλάνα του ο Μπαρτζώκας; Οι απαντήσεις έρχονται…

Ο Ολυμπιακός κλείνει την σεζόν απόψε στο ΣΕΦ με το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι απέναντι στην Χίμκι. Μια σεζόν που πέρασε χωρίς να μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, μένοντας ουσιαστικά μακριά από αυτό που ήθελαν άπαντες στο μεγάλο λιμάνι. Εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν με στόχο να επιστρέψει η ομάδα εκεί που αξίζει. Στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ένα από τα βασικά ζητούμενα για το νέο ρόστερ; Ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μεγάλος αρχηγός των Πειραιωτών, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι. Ο 38χρονος άσος είναι ξεκάθαρο πως θέλει να συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά την καριέρα του. Και πώς να μην θέλει από την στιγμή που και φέτος αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό παρά την ηλικία του; Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει κάθε φορά που μπαίνει στο παρκέ. Με διάθεση και δίψα… 20χρονου παρότι έχει πετύχει τα πάντα στην τεράστια καριέρα του.

Ο «Βασιλιάς» της Ευρώπης θέλει να συνεχίσει και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι απόψε δεν έχει πάρα ιστορικό χαρακτήρα το ματς με την Χίμκι. Αν ο Σπανούλης είχε αποφασίσει να σταματήσει, αυτό θα ήταν και το τελευταίο ματς της καριέρας του, και σίγουρα δεν θα πέρναγε στα… βουβά.

Θα παίζει όμως και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό; Μα, είναι δυνατόν θα πείτε να συνεχίζει το μπάσκετ και να μην μείνει στον Ολυμπιακό; Εύλογη η παρατήρηση και σαφέστατα θα είναι τουλάχιστον περίεργο να συμβεί αυτό. Το ζητούμενο όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τι αποφασίζει ο προπονητής (κυρίως) και η διοίκηση. Τελική απόφαση αυτή την στιγμή δεν υπάρχει όπως προκύπτει και από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. Σύντομα θα υπάρξει, όπως σύντομα θα έχουμε απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα για το ρόστερ της νέας σεζόν. Για τον Σπανούλη ίσως υπάρξει και απόψε μετά το ματς με την Χίμκι, καθώς πιθανότατα ο Μπαρτζώκας να ερωτηθεί για το μέλλον του αρχηγού.

Ο Μπαρτζώκας που στο ραντεβού που επίκειται με τους Αγγελόπουλους θα χαράξει τη νέα πορεία του Ολυμπιακού. Με την ελπίδα πως αυτή την φορά θα είναι πετυχημένη. Αν θα είναι μαζί με τον μεγάλο του αρχηγό, τον κορυφαίο όλων των εποχών στον Ολυμπιακό, τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία της ομάδας, θα το ξέρουμε σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ