Σφαιρόπουλος : «Θα κάνουμε μία ποιοτική προσθήκη παίκτη»

Σφαιρόπουλος : «Θα κάνουμε μία ποιοτική προσθήκη παίκτη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τοποθετήθηκε για την μεταγραφή που θα κάνει ο Ολυμπιακός αλλά και το ματς με τη Βαλένθια.

Για το ματς με τη Βαλένθια αλλά και την προσθήκη που θα κάνει ο Ολυμπιακός, μίλησε στην ανοιχτή συνέντευξη Τύπου των «ερυθρόλευκων».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε αρχικά: «Επανερχόμαστε στις υποχρεώσει μας για την Ευρωλίγκα και μετά την απώλεια του Κυπέλλου θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει.Μία ομάδα που είναι επικίνδυνη που είναι επιθετική. Έχει τον Γκριν που είναι καλός σκόρερ, έχει απώλειες με 1-2 παίκτες στα γκαρντ αλλά έχουν καλύψει επάξια το κενό τους .Θα πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει σε άμυνα και επίθεση για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Αναφορικά με την απόκτηση παίκτη, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε: «Όντως γίνονται κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα σε συνεργασία με την διοίκηση που πάντα είναι κοντά μας. Σε πρώτη φάση θα πάρουμε έναν παίκτη που να μπορεί να είναι ικανός και να μας δώσει το κάτι παραπάνω που χρειαζόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν στηρίζουμε τους παίκτες μας

Το ρόστερ θα μείνει όπως είναι. Θα έρθει παίκτης στην περιφέρεια και να μπορέσει πραγματικά να βοηθήσει.

Δεν ξέρω πόσο μακριά και κοντά είναι. Σίγουρα γίνονται οι προεργασίες αλλά δεν κάνω εγώ τις επαφές.

Είναι ότι θα έχουμε έναν ακόμα ποιοτικό παίκτη αν υπάρχει ντεφορμάρισμα και τραυματισμό να μας δώσει ποιότητα. Να έχουμε μία ακόμα λύση ποιοτική ακόμα. Το υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσει ως έχει όχι μόνο για να κάνουμε κάποια μεταγραφή αλλά θα έρθει για να συνεχίσει. Ισως να είναι ένας τρόπος είτε να τραβήξει κάποιον παίκτη είτε να βοηθήσει την ομάδα».

Σχετικά με τις αυξομειώσεις εντός και εκτός έδρας, ο Σφαιρόπουλος είπε: «Μπορεί να ισχύει όμως ο Ολυμπιακός εκτός έδρας έχει κερδίσει παιχνίδια. Είχαμε έναν κακό μηνα τον Ιανουάριο και ένα κακό παιχνίδι τον Φεβρουάριο στον Τελικό. Πρέπει μία καλή ομάδα να παίζει καλά και σταθερά και εντός και εκτός. Μην ξεχνάτε ότι πρώτα τον Ιανουάριο είχαμε παίξει πέντε σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Έτυχε αυτά τα εκτός έδρας να ‘ναι στο κακό μας μομμέντουμ. Το παιχνίδι στη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ενέργεια στα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα σχετίζεται τι πρόγραμμα έχεις. Τον Ιανουάριο είχαμε τόσα ματς και αν δείτε και τις άλλες ομάδες, σε μία εβδομάδα παίζεις τέσσερα ματς. Η έδρα μας είναι σημαντική και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε σε καλό μομέντουμ και θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας».

Αναφορικά με την Βαλένθια, ο Σφαιρόπουλος είπε: «Είναι σημαντική η άμυνα μας. Είναι μία ομάδα που έχει ικανούς σουτέρ ,έχει καλό σποτ απ παιχνίδι. Έχει βγει ο Αμπάλδε που στα τελευταία ματς είναι παραγωγικός. Έχουν τον Πλάις και τον Ντούμπλιεβιτς. Η άμυνά μας πρέπει να είναι σοβαρή και το καλάθι μας να είμαστε καλοί στην επίθεση.

Καταρχήν έχουν έναν παίκτη που δεν τον είχανε τοτε. Εμείς θα έχουμε τον Σπανούλη και τον Μάντζαρη που δεν είχαν παίξει στο πρώτο ματς και τον Τιλί. Στα ρόστερ θα υπάρχουν διαφορές. Τότε είχαν Βαν Ρόσομ και Βίβες που δεν θα παίξουν. Μας ξέρουν και τους ξέρουμε και η Βαλένθια στο σημείο που την είχαμε πετύχει είχε ένα σερί ηττών και ήθελε να ανακάμψει. Τότε κάναμε ένα καλό παιχνίδι και το ίδιο κάναμε και τώρα».

Για την επιστροφή του Τιλί, ο Σφαιρόπουλος δήλωσε: «Μετά από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ιατρικά είναι στο 100% είναι έτοιμος και ψυχολογικά να παίξει. Τον βαθμό της ετοιμότητας του θα το δούμε στο παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που έχει ποιότητα και θα μας βοηθήσει αλλά θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ