Φοβερός ΜακΚίσικ στα καλύτερα καρφώματα της κανονικής περιόδου

Φοβερός ΜακΚίσικ στα καλύτερα καρφώματα της κανονικής περιόδου

Περίοπτη θέση έχει ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο top 10 των καρφωμάτων της Euroleague από την κανονική περίοδο, με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού να βρίσκεται δύο φορές.

Η κανονική περίοδος της Euroleague σχεδόν ολοκληρώθηκε, καθώς απομένει μόνο η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη διοργανώτρια αρχή πάντως να δίνει στη δημοσιότητα το βίντεο με τα δέκα καλύτερα καρφώματα της χρονιάς.

Περίοπτη θέση κατέχει ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές φάσεις, κατέχοντας δύο θέσεις στη σχετική λίστα.

Αρχικά τον βρίσκουμε στο νούμερο 8 και την αναμέτρηση με τη Βαλένθια, όπου λαμβάνει την πάσα του Άαρον Χάρισον και στη συνέχεια πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό ανάποδο κάρφωμα.

Ακόμα, συναντάμε τον 30χρονο Αμερικανό και στο νούμερο 2, χάρη στην καταπληκτική του προσπάθεια κόντρα στη Ζενίτ, κάνοντας… πόστερ τόσο τον Πόιθρες, όσο και τον Πονίτκα.

Τέλος, από την υπόλοιπη λίστα ξεχωρίζει το κάρφωμα του Τόρνικε Σενγκέλια στο νούμερο 3 κόντρα στη Φενέρ, ενώ η κορυφή ανήκει στον Άνταμ Χάνγκα της Μπαρτσελόνα με το follow που επιχείρησε.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ