Ο Γουίλιαμς-Γκος «έκλεισε» το μάτι στον Ολυμπιακό

Ο Γουίλιαμς-Γκος «έκλεισε» το μάτι στον Ολυμπιακό

Εχει ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού του ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος και στις επαφές με τους Πειραιώτες, έδειξε τις ξεκάθαρες προθέσεις επιστροφής στο ΣΕΦ.

Είναι το όνομα που «παίζει» πιο δυνατά από κάθε άλλο αυτή την εποχή για τον Ολυμπιακό. Ενας παίκτης που γνωρίζει τα κατατόπια. Που γνωρίζει τον σύλλογο και τις δυσκολίες του. Γνωρίζει το ευρωπαϊκό μπάσκετ και φέτος δείχνει καλύτερος και πιο ώριμος από ποτέ. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους ανθρώπους των Πειραιωτών να έχουν ανοιχτή γραμμή μαζί του και με τον ατζέντη του. Κάτι που καθιστά τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος -περί ου ο λόγος- ως τον παίκτη που αυτή τη στιγμή είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τη θέση «1».

Ο Ουίλιαμς-Γκος πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Μάλιστα ήδη έχει μπει δύο φορές στην καλύτερη 5άδα της VTB League. πρόσφατα, στη νίκη επί της Τσόμσκι-Μισνκ είχε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 20 στο σύστημα αξιολόγησης, παίρνοντας δίκαια θέση στην κορυφαία 5άδα του πρωταθλήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Единая Лига ВТБ | VTB League (@vtbleague)

Ο Αμερικανός 26χρονος Αμερικανός, που μπορεί να προσφέρει και στο «1» και στο «2», δεν κρύβει την πεποίθησή του πως το καλοκαίρι θα τον βρει σε ομάδα Ευρωλίγκας. Και πολύ πιθανόν σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει και να δείξει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ότι είναι παίκτης υψηλών αξιώσεων. Δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Πειραιά, εμφανίζεται έτοιμος να γυρίσει.

Στο τέλος των υποχρεώσεων της Λοκομοτίβ, ο Γκος θα είναι ελεύθερος να διαλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Γνωρίζει ότι το NBA δύσκολα θα τον δεχθεί ξανά σύντομα. Αλλά μπορεί να πετύχει αυτόν του τον στόχο, εάν κάνει κάτι μεγάλο στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός τον θέλει, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, τον έχει ψηλά στη λίστα και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν όσα πρέπει να γίνουν.

Οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει τον Γενάρη, υπήρξε σημείο επαφής, υπήρξε καλό κλίμα και το ραντεβού δόθηκε για το καλοκαίρι. Ή και λίγο νωρίτερα. Διότι ο Ολυμπιακός θα θελήσει να κλείσει σχετικά σύντομα τα ανοιχτά ζητήματα του ρόστερ του. Και ο ίδιος είναι σαφές ότι έχει ανοίξει τη δική του πόρτα στους Πειραιώτες. Επί της ουσίας, ο 26χρονος γκαρντ έχει κλείσει στο μάτι στον Ολυμπιακό. Παίζει, βελτιώνεται με τη φανέλα της «Λόκο» και παράλληλα ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Και την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Ιδανικά, με τον Ολυμπιακό.

Με τη δική του μεταγραφή να κρίνεται σημαντική από όσους γνωρίζουν τις προθέσεις για τον σχηματισμό του νέου ρόστερ. Καθώς η ικανότητά του να βοηθήσει και στο «2», δίνει την ευχέρεια για άλλου τύπου επιλογές στη μεταγραφική αγορά για τις υπόλοιπες θέσεις. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις επιλογές της διοίκησης και του Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ