Παρόντες Αγγελόπουλοι και Τριαντόπουλος στη μυστική συνάντηση των «επτά» – Έρχεται ανακοίνωση

Παρόντες Αγγελόπουλοι και Τριαντόπουλος στη μυστική συνάντηση των «επτά» – Έρχεται ανακοίνωση

Μορφή... χιονοστιβάδας ετοιμάζεται να πάρει η κίνηση των επτά μετόχων της Euroleague να συναντηθούν μυστικά στην Αθήνα. Παρόντες οι Αγγελόπουλοι στο ραντεβού, τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο Τριαντόπουλος.

Με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά και τον Γιώργο Σκινδήλια, πραγματοποιήθηκε το μυστικό ραντεβού των επτά ομάδων στην Αθήνα με σκοπό να συζητηθεί η επόμενη μέρα στη Euroleague. Η συμμετοχή των μεγαλομετόχων του Ολυμπιακού δείχνει και τη σοβαρότητα της συνάντησης, ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν αρχίσει να βγαίνουν, υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τον Μπερτομέου και κάποιοι μίλησαν για κακοδιαχείριση του εκτελεστικού προέδρου της Euroleague.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός πως πρόκειται για τους εφτά από τους 11 μετόχους της διοργάνωσης (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Εφές, Ζαλγκίρις, Αρμάνι), ενώ οι τέσσερις που απουσίαζαν είναι οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια.

Σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση τις επόμενες μέρες από το… κίνημα των επτά και μένει να φανεί αν θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι και τι θέση θα κρατήσουν οι ισπανικές ομάδες. Όπως και να ‘χει, οι εξελίξεις αναμένονται συνταρακτικές γύρω από το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ