Ολυμπιακός, Εφές και… Σφαιρόπουλος: Μάχη για τον Τζόρνταν Λόιντ (vid)

Ολυμπιακός, Εφές και… Σφαιρόπουλος: Μάχη για τον Τζόρνταν Λόιντ (vid)

Το τιτίβισμα για το αστέρι του Ερυθρού Αστέρα φέρνει στο προσκήνιο έναν μεταγραφικό πόλεμο.

Ο Τζόρνταν Λόιντ δεν χρειάζεται συστάσεις. Παρότι ο Ερυθρός Αστέρας πραγματοποίησε χαμηλή πτήση στη φετινή Ευρωλίγκα ο ίδιος έκανε πράγματα και θαύματα. Διόλου τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι αποτελεί ένα από τα πιo hot μεταγραφικά ονόματα του καλοκαιριού που έρχεται.

Ή μήπως νωρίτερα; Διότι αν λάβουμε υπόψιν μας το «τιτίβισμα» που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα στα σοκάκια του μπάσκετ η μάχη ίσως ξεκίνησε για χάρη του. «Ολυμπιακός, Εφές και Μακάμπι έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους» λέει το σχετικό μήνυμα και η αλήθεια είναι πως δεν προκαλεί και μεγάλη εντύπωση. Διότι ειδικά για τον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι κανάς μήνας τώρα που ακούγονται διάφορα για τον 28άχρονο γκαρντ.

O Λόιντ είχε φέτος 17.3 πόντους μέσο όρο στη διοργάνωση (3,6 ριμπ-3,2 ασ).Έβαλε 30 στη Μπασκόνια, 29 στη Βιλερμπάν, 31 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 27 στον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ. Μια καλαθομηχανή που προφανώς και θα γίνει περιζήτητη από τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να καλύψει πλέον το καέ του. Μη λησμονήσουμε πως ο Αμερικανός είχε το εξοργιστικό 90.6% στις βολές (115/127) και ότι συνολικά ήταν ο 3ος σκόρερ της διοργάνωσης πίσω από τον Αλεξέι Σβεντ και τον Μάικ Τζέιμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ