Το… ντόμινο που αφήνει τον Λαπροβίτολα στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού

Το… ντόμινο που αφήνει τον Λαπροβίτολα στην αγκαλιά του Παναθηναϊκού

Η Ρεάλ θέλει να φτιάξει περιφέρεια όνειρο με Ερτέλ και Χένρι. Και ο Νίκολα Λαπροβίτολα μοιάζει πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από τη Μαδρίτη. Με τον Παναθηναϊκό να καραδοκεί...

Πριν από τρεις μέρες ο Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή του ΟΠΑΠ, αναφέρθηκε σε ένα όνομα. Στον Νίκολα Λαπροβίτολα.

«Δεν θα κρύψω το όνομά του. Περιμέναμε τον Λαπροβίτολα για πολύ καιρό γιατί αποτελούσε έναν παίκτη που ταίραζε απόλυτα στον σχεδιασμό μας όσον αφορά τα γκαρντ», είπε ο Διαμαντίδης. Και πράγματι. Το όνομά του αποτέλεσε το μεγαλύτερο μεταγραφικό σήριαλ του περασμένου καλοκαιριού για τους πράσινους. Τον προσέγγισαν, του έκαναν πρόταση, τον περίμεναν. Η αποχώρηση του Καμπάτσο όμως για το NBA κράτησε τον Λαπροβίτολα στη Μαδρίτη.

Τι έκανε εκεί φέτος; Σχεδόν απογοήτευσε. Όπως και όλη η Ρεάλ. Δεν είχε σχέση η φετινή ομάδα του Λάσο με τις προηγούμενες χρονιές. Μέχρι που αγχώθηκε για να μπει στα πλέι οφ. Και ο Αργεντινός; Αν εξαιρέσουμε τις δύο πρόσφατες εμφανίσεις του σε Κωνσταντινούπολη και Βαρκελώνη, ήταν σκιά του εαυτού του. Όλη τη σεζόν.

Ο Λάσο θέλει γρήγορο ρυθμό, αλλά αυτός δεν μοιάζει να ταιριάζει στον νούμερο ένα στόχο του περασμένου καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό. Ο Λαπροβίτολα έμεινε τρίτο στο rotation πίσω από παίκτες όπως ο Κάρλος Αλοθέν και ο Αλμπέρτο Αλμπάλδε. Και το καλοκαίρι που έρχεται φαίνεται πως το… ντόμινο θα τον φέρει εκτός Μαδρίτης.

Η Ρεάλ θέλει να φτιάξει μια περιφερειακή γραμμή όνειρο. Με την απόκτηση του Τόμας Ερτέλ και του Πιέρια Χένρι. Αυτό το ντόμινο δεν αφήνει χώρο για τον Λαπροβίτολα και ειδικά για τον Λαπροβίτολα που είδαμε φέτος δεν υπάρχει. Ο Αργεντινός θα βγει στην αγορά. Και ο Παναθηναϊκός; Θα ξεκινήσει τον φετινό του σχεδιασμό από τον γκαρντ που θα του λύσει τα προβλήματα τα οποία είδε φέτος μπροστά του σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Δεδομένα ο Νικόλα Λαπροβίτολα θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού. Και αυτή τη φορά με τις πιθανότητες να είναι κατά πολύ αυξημένες για happy end. Αφού ο Πάμπλο Λάσο δύσκολα θα τον εμπιστευτεί ξανά σε ένα μπάσκετ που δεν ταιριάζει στον Αργεντινό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ