«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Λόιντ» (pic)

«Μια ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Λόιντ» (pic)

Σύμφωνα με έγκυρο μπασκετικό ρεπόρτερ στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόρνταν Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα.

Αποτελεί τον πρώτο στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα γκαρντ. Είναι ο παίκτης που στην παρουσία του σε ελληνικό έδαφος, στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό πριν από λίγους μήνες, έκανε… όργια. Ο λόγος για τον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος εμφανίζεται πλέον να πλησιάζει όλο και περισσότερο προς τον Πειραιά.

Σύμφωνα με tweet του πολύ έγκυρου σε θέματα μπάσκετ Ιταλού δημοσιογράφου, Λούκα Ντ’ Αλεσάντρο, ο Ολυμπιακός και ο Λόιντ βρίσκονται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία που θα ντύσει τον Αμερικανό στα ερυθρόλευκα και θα ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την περιφέρεια της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Λόιντ προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα και αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της διοργάνωσης φέτος στη Euroleague.

«Ο Τζόρνταν Λόιντ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον Ολυμπιακό. Ίσως να μιλάμε και για ένα deal που είναι οριστικό», έγραψε ο Ιταλός δημοσιογράφος όπως θα δείτε.

Ο Λόιντ είχε φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα 17.3 πόντους, 51.9% στα δίποντα, 31.1% στα τρίποντα και 90.6% στις βολές, ενώ μοίραζε κατά μέσο όρο 3,2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ