«Στη διεκδίκηση του Ουόκαπ ο Ολυμπιακός» (vid)

«Στη διεκδίκηση του Ουόκαπ ο Ολυμπιακός» (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» μάχονται με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Ζαλγκίρις Κάουνας για την υπογραφή του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ.

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ένα γνωστό όνομα στον ελληνικό Τύπο, αφού για αρκετό καιρό παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας κάνει λόγο για… αιώνια κόντρα στη διεκδίκηση του Αμερικανού γκαρντ.

Σύμφωνα με τον Ουρμπόνας, ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ουόκαπ, ενώ η Ζαλγκίρις Κάουνας στην οποία αγωνίζεται, προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Ουόκαπ δεν έχει πάρει την απόφαση του για τη νέα σεζόν και μάλλον δεν βιάζεται, αφού είναι μόλις Απρίλιος. Ωστόσο, το tweet υποστηρίζει ότι ο 28χρονος παίκτης έχει προχωρημένες συζητήσεις με τις τρεις ομάδες και ίσως σύντομα να προκύψουν εξελίξεις.

O 28χρονος γκαρντ έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν, καθώς σε 24 λεπτά ανά παιχνίδι στη Eurolegue έχει 8,2 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ μέσο όρο.

Πάντως, φαίνεται ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιθυμεί να διαμορφώσει το ρόστερ του το συντομότερο δυνατό και δεν θέλει να περιμένει το καλοκαίρι, για αυτό και ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ