Πασκουάλ : «Σπουδαίος προπονητής ο Σάρας πολύ καλή ομάδα η Μπαρτσελόνα»

Πασκουάλ : «Σπουδαίος προπονητής ο Σάρας πολύ καλή ομάδα η Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο και για την Μπαρτσελόνα, λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς της Ζενίτ με τους «μπλαουγκράνα».

Λίγες μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση της Ζενίτ με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Euroleague (21/4) ο Τσάβι Πασκουάλ αποθεώσε την ισπανική ομάδα και τον τεχνικό της, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μιλώντας στην «Mundo Deportivo»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από την αρχή της σεζόν λέω πως η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, όχι μόνο για την πρόκριση στο Final Four. Έχει έναν σπουδαίο προπονητή και μία πολύ καλή ομάδα. Είναι σαν να έχεις έναν από τους καλύτερους οδηγούς της κούρσας και να του δίνεις το καλύτερο αμάξι.

Η Μπαρτσελόνα έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει το τρόπαιο. Είναι πολύ δύσκολο να πεις ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, αλλά ο «Σάρας» είναι αυτός που μπορεί να κυριαρχήσει στη διοργάνωση τα επόμενα χρόνια. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα πάμε για διακοπές στη Βαρκελώνη, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Στη συνέχεια μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του: «Για εμάς η πρόκριση στην οκτάδα είναι σαν να κατακτήσαμε έναν τίτλο. Καταφέραμε δύο ιστορικής σημασίας επιτεύγματα, που δεν είχαν ξαναγίνει: πήραμε την πρώτη θέση στη regular season της VTB League και προκριθήκαμε στα playoffs της EuroLeague, ενώ πέρσι ήμασταν τελευταίοι. Ήταν σπουδαίο όλο αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ