Σφαιρόπουλος : «Ευχαριστώ τους προέδρους για την προσθήκη του Μπράουν»

Σφαιρόπουλος : «Ευχαριστώ τους προέδρους για την προσθήκη του Μπράουν»

Η συνέντευξη Τύπου του Ελληνα τεχνικού μετά τη νίκη επί της Βαλένθια.

Για τη νίκη επί της Βαλένθια, την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου και την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Μάλιστα για τον Αμερικανό γκαρντ, ο Ελληνας τεχνικός ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μία καλή, επιθετικά ομάδα. Αν εξαιρέσουμε την δεύτερη περίοδο, στο υπόλοιπο παιχνίδι ελέγξαμε το ματς από την άμυνά μας. Ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι είναι ότι δεν είχαμε σταθερότητα σε όλο το παιχνίδι επιθετικά. Νομίζω πως το κλειδί ήταν καλή άμυνα, ειδικά στα τελευταία λεπτά του αγώνα κι ότι βρήκαμε τον καλύτερο τρόπο να επιτεθούμε, με λέι απ, όταν τα μακρινά σουτ δεν έμπαιναν. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι.

Είναι σημαντική νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Δουλέψαμε περισσότερα στην άμυνα και κάναμε καλή δουλειά. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους για την προσθήκη του Μπόμπι Μπράουν που έχει ποιότητα και θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε».

Για την απόδοση του Βασίλη Σπανούλη και τις διεισδύσεις που επιχειρεί: «Ο Σπανούλης είναι πολύπλευρος παίκτης. Έχει τον τρόπο να βρει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Όταν πρέπει να σουτάρει, σουτάρει. Όταν βρει χώρο, διεισδύει. Όταν κλείνεται, πασάρει. Έχω πει για τον Βασίλη ότι είναι ηγέτης μας και ασφαλώς δεν βγαίνουν τέτοιοι παίκτες συχνά».

Για το αν οι παίκτες του ήταν επηρεασμένοι μετά την απώλεια του Κυπέλλου, ανέφερε: «Σίγουρα είμαστε επηρεασμένοι. Ήμασταν και στεναχωρημένοι. Είδατε ότι ψυχολογικά κάποιοι παίκτες ήταν πιο έτοιμοι από κάποιους άλλους. Πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός θα ανεβαίνουμε ψυχολογικά, για να είμαστε πιο έτοιμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ