Γκριν : «Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα»

Γκριν : «Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα»

Εκθείασε τον Ολυμπιακό ο πρώην γκαρντ των ερυθρολεύκων.

Την εκτίμησή του για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του που τον χειροκρότησαν εξέφρασε ο Ερικ Γκριν μετά το τέλος του ματς. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Ισπανών στάθηκε στην ποιότητα του Σπανούλη, ενώ εξέφρασε παράπονα για δύο σφυρίγματα.

Ο Γκριν είπε: «Είχα μια ευκαιρία να παίξω απέναντι σε αυτούς τους παίκτες και τον κόσμο. Τους ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Τους εκτιμάω, αγαπάω την Ελλάδα και τον κόσμο. Εκτιμώ ό,τι κάναμε πέρυσι, που φτάσαμε μέχρι το Final Four. Ήταν μια ευκαιρία να επιστρέψω και να παίξω.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς. Ήμασταν εκεί, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο τέλος ο Σπανούλης έκανε αυτό που κάνει καλύτερα. Γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, να παίζουμε σταθερά για 40′. Δεν είναι εύκολο να βρούμε κίνητρο. Πάντα έχουμε κάτι να αποδείξουμε. Στην Ισπανία θέλουμε να πετύχουμε ό,τι και πέρυσι. Στην Euroleague θέλουμε να παλεύουμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στη αρχή της σεζόν είχαμε τραυματισμούς και ήττες. Μας πήγε κάπως πίσω αυτό».

Από την πλευρά του ο Τσους Βιντορέτα είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως κρύοι, χωρίς ρυθμό αμυντικά κι επιθετικά. Δεχθήκαμε συνεχόμενους πόντους κοντά στο καλάθι, δεν ήμασταν σκληροί, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με +11, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά κάναμε καλή δουλειά. Επιστρέψαμε στη δεύτερη περίοδο και, παρά τα δύο λάθη, το ημίχρονο έληξε με διαφορά ενός πόντους. Ξεκινήσαμε καλύτερα στην τρίτη περίοδο, αλλά όχι όσα καλά θέλαμε για να μείνουμε κοντά. Αντιδράσαμε ξανά καλά όμως ελέγχοντας τον ρυθμό και βρίσκοντας εύκολα καλάθια.

Υπήρχαν δυο σφυρίγματα προς το τέλος, ένα με τις τρεις βολές στον Σπανούλη κι ένα με ένα φάουλ στον Σέρχι Γκαρθία, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτά. Στο τέλος, ο Σπανούλης καθόρισε το παιχνίδι με την εμφάνισή του. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπανούλης. Κάναμε πάντως καλύτερη δουλειά από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά όχι όσο καλή χρειαζόταν για να πάρουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ