Γκριν : «Μας σκότωσε ο Σπανούλης, να πάει ο Ολυμπιακός Final 4»

Γκριν : «Μας σκότωσε ο Σπανούλης, να πάει ο Ολυμπιακός Final 4»

Ο Έρικ Γκριν «ανακρίθηκε» από to10.gr και μίλησε για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων», την Ευρωλίγκα αλλά και τον Μπόμπι Μπράουν.

Ήρθε στο Φάληρο σαν φίλος. Μπορεί η ομάδα του να έπαιζε απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως ο Έρικ Γκριν από το πρώτο δευτερόλεπτο που πάτησε στο ΣΕΦ, ήταν με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να υπερκεράσουν το εμπόδιο της Βαλένθια με 80-70, με τον Αμερικανό γκαρντ να μένει σχετικά χαμηλά για τα στάνταρ του, πετυχαίνοντας μόλις 13 πόντους.

Λίγη ώρα αφού ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει το 16ο ροζ φύλλο αγώνα του στην Ευρωλίγκα, επισκεφτήκαμε τα αποδυτήρια της Βαλένθια για να τον συναντήσουμε. Ο Ερικ Γκριν, αφού μας υποδέχθηκε και μας χαιρέτησε μας είπε για την ζωή του στην Ισπανία.

-ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως είναι τα πράγματα στην Βαλένθια;

-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εκπληκτική η Ισπανία φίλε, περνάω όμορφα εκεί…

-Ε: Ελα πες την αλήθεια, Ελλάδα δεν είναι…

– Α: Πω… Σίγουρα δεν είναι Ελλάδα. Την αγαπώ την Ελλάδα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Και η Γλυφάδα. Πέρασα τέλεια εδώ…

Και αφού λοιπόν αφήσαμε την χώρα μας και το πόσο καλά είχε περάσει (βγάλαμε και μία σέλφι), αποφασίσαμε να πάμε στα πιο σοβαρά. Στον Ολυμπιακό, την Βαλένθια, τον Σπανούλη, το Βελιγράδι, ακόμα και για τον Μπόμπι Μπράουν.

Ο Έρικ Γκριν μαζί με τον Τόλη Λεούση στα αποδυτήρια του ΣΕΦ.

-ΕΡΩΤΗΣΗ: Ας τα αφήσουμε αυτά τώρα. Πως σου φάνηκε το παιχνίδι στο ΣΕΦ. Η υποδοχή του κόσμου και να αγωνίζεσαι στην Ελλάδα απέναντι στον Ολυμπιακό;

-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σίγουρα ήταν πολύ καλά εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τους φίλους μου εδώ, τους οπαδούς της παλιάς μου ομάδας. Πραγματικά ευχαριστώ για το τέλειο καλωσόρισμα. Μόνο αγάπη έχω για αυτόν τον οργανισμό, την πόλη. Τους αγαπώ όλους και μου λείπουν. Γενικότερα και από όποια οπτική και να το δεις ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ξέρεις, ήμασταν κοντά, δεν μπορέσαμε για 40 λεπτά να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Ολυμπιακού όπως θα περιμέναμε. Όμως ότι και να σου λέω τώρα, μιλάμε για μία σούπερ ομάδα, η οποία πιστεύω ότι θα πάει πολύ μακριά στην διοργάνωση και λογικά θα είναι παρούσα στο Final 4.

-E: Ξέρεις ότι ο Ολυμπιακός προερχόταν από μία σκληρή ήττα στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Είδες εσύ κάποια αντίδραση μετά από αυτό το ατυχές αποτέλεσμα;

-A: Εννοείται πως ξέρω τα νέα της ομάδας. Την παρακολουθώ και ας είμαι στην Ισπανία. Συνεχίζω να μιλάω στο τηλέφωνο με τους πρώην συμπαίκτες μου. Σίγουρα προέρχονταν από έναν κακό ματς και μία αγωνιστική… σφαλιάρα. Αλλά το πιστεύω ότι θα επανέλθει στον σωστό το δρόμο. Θα επιστρέψουν για τα καλά και θα είναι σε λίγο καιρό στα επίπεδα που όλοι περιμένουν. Εδειξαν καλά δείγματα γραφής σήμερα (σ.σ. χτες).

-Ε: Γνωρίζω ότι μιλάς με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, όπου σταθείς και όπου βρεθείς. Όμως απέναντί σας ήταν μαγικός. Τι έχεις να πεις για τον παλιό σου συμπαίκτη;

-Α: Πω πω ρε φίλε (γέλια). Μας «σκότωσε» σήμερα (σ.σ. χτες). Είναι ένας φοβερός παίκτης και ένας εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη για έναν και μόνο λόγο. Παρά τα 35 του χρόνια δεν σταματάει να εξελίσσει το παιχνίδι του. Σίγουρα ήταν πολύ όμορφο που έπαιξα απέναντί του και τον είδα και πάλι από κοντά. Ηταν μία πραγματικά εντυπωσιακή βραδιά, να τον βλέπω να κάνει όλα αυτά στο παρκέ, ακόμα και αν τα έκανε εναντίον μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά τι να πεις…

-Ε: Και τώρα θα έχει μαζί του και τον Μπόμπι Μπράουν ε; Πως την βλέπεις εσύ αυτήν την μεταγραφή για τον Ολυμπιακό; Τι παραπάνω μπορεί να δώσει; Η γνώμη σου για αυτό το εκρηκτικό επιθετικό δίδυμο;

-Α: Θα έχει πλέον δύο παίκτες που κρατούν την μπάλα με τεράστια εμπειρία στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός. Ο Μπόμπι προέρχεται και από το ΝΒΑ. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι όλοι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δείτε πως θα κολλήσει ιδανικά και αυτός στο ρόστερ, θα ανεβάσει σίγουρα την ποιότητα και ελπίζω μαζί με αυτόν να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πετύχει τους υπόλοιπους στόχους του.

-Ε: Τέλος, πες μου, πιστεύεις ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να βρεθεί στο Βελιγράδι και το Final 4;

-A: Το ελπίζω ειλικρινά. Μακάρι να μπορέσει η ομαδα να πετύχει τους στόχους της. Ειλικρινά τον αγαπάω τον Ολυμπιακό, όλο τον κόσμο και ξέρω ότι κανείς δεν μου κρατάει κακία. Ούτε εγώ δεν έχω κάποια κακά συναισθήματα για τον οργανισμό αυτό και ελπίζω να καταφέρει η ομάδα να πάει στο Βελιγράδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ