Ο Πασκουάλ θέλει να… κλέψει τον Παπαπέτρου

Ο Πασκουάλ θέλει να… κλέψει τον Παπαπέτρου

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι έτοιμος να κάνει και πάλι το κόλπο - γκρόσο με τον Παπαπέτρου.

Η Ζενίτ έκανε το… μπαμ μέσα στη Βαρκελώνη και πήρε το πρώτο ματς στην κόντρα της με την Μπαρτσελόνα για πρόκριση στο Final 4. Αλλά εκτός από το αγωνιστικό, στη Ρωσία έχουν αρχίσει να σκέφτονται και το μεταγραφικό. Και η παρουσία των Τσάβι Πασκουάλ και Μάνου Παπαδόπουλου στον ρωσικό σύλλογο; Κάνει την Ελλάδα… ελκυστικό προορισμό. Και δη τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του για το μέλλον του. Τα πάντα είναι ανοιχτά. Υπάρχει μια διάσταση με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό, αλλά όχι τόσο σοβαρή που να μην μπορεί να καλυφθεί. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο παίκτης για το μέλλον του όσον αφορά το αγωνιστικό και όχι τόσο το οικονομικό.

Πως ταιριάζουν τα κομμάτια του παζλ; Πλέον η φημολογία για απλό ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να γίνεται σοβαρή. Αγγίζει τα όρια του επίσημου ενδιαφέροντος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τσάβι Πασκουάλ όχι απλά έχει βάλει στο μάτι τον Παπαπέτρου, αλλά είναι έτοιμος για το… κόλπο γκρόσο. Ανάλογο με εκείνο που είχε κάνει όταν ήταν προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τότε, ο ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Παπαπέτρου, υπέγραψε στον Παναθηναϊκό του Τσάβι Πασκουάλ. Τώρα ο Έλληνας διεθνής είναι έτοιμος να βγει και πάλι ελεύθερος στην αγορά, εφόσον το επόμενο διάστημα δεν τα βρει με τους πράσινους. Και ο Καταλανός προπονητής τον περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες.

Ο Παπαπέτρου αυτή τη στιγμή είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ζενίτ. Που περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει την κίνησή της. Και η παρουσία τόσο του Πασκουάλ, όσο και του Μάνου Παπαδόπουλου ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ