Γιαννακόπουλος για Euroleague: «Με το κεφάλι ψηλά και Παναθηναϊκά»

Γιαννακόπουλος για Euroleague: «Με το κεφάλι ψηλά και Παναθηναϊκά»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση του στο Instagram απάντησε με αιχμηρό τρόπο για όσα συμβαίνουν στην Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στις ζημιές που υπέστη ο Παναθηναϊκός.

Η σύσκεψη της Euroleague έφερε μια απόφαση – δικαίωση για τις 7 ομάδες που είχαν παράπονα, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν αποφάσισε συμμετοχή των συλλόγων στις αποφάσεις που αφορούν οικονομικά και αγωνιστικά θέματα, κάτι που φέρνει έναν αέρα… αλλαγής στη Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση για όσα συμβαίνουν στην Euroleague και με αφορμή την απόφαση που πάρθηκε απάντησε μέσω Instagram με αιχμηρό τρόπο, ενώ σημείωσε, μεταξύ άλλων, τις ζημιές που υπέστη ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια από τη διοργανώτρια αρχή.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε όσα συνέβησαν γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με το κεφάλι ψηλά και Παναθηναϊκά. Τρία εκατομμύρια σε πρόστιμα, δύο σίγουρα Final Four και την όποια μείωση αξίας του σήματος, ποιος θα μας τα δώσει πίσω;».

Δείτε την ανάρτηση του Γιαννακόπουλου:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ