Ο Κάιλ Χάινς πήρε θέση: Σπανούλης, ο κορυφαίος όλων, ο GOAT (Vids)

Ο Κάιλ Χάινς πήρε θέση: Σπανούλης, ο κορυφαίος όλων, ο GOAT (Vids)

Συζήτηση για τον κορυφαίο δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Χάινς, διότι ο Σπανούλης, δεν έχει αντίπαλο που να μπορεί να συγκριθεί μαζί του.

Ο Κάιλ Χάινς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο… κοντός σέντερ που άλλαξε το άθλημα των ψηλών. Ο πρώτος παίκτης που το άγγιγμα του Μίδα, του Βασίλη Σπανούλη, έκανε πολυεκατομμυριούχο. Ο πρώτος παίκτης που κατάλαβε γιατί ο Kill Bill είναι ο κορυφαίος όλων. Και το διατρανώνει.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από το ιστορικό Final 4 του Λονδίνου και τη μοναδική back to back Ευρωλίγκα των Ερυθρόλευκων, ο Χάινς αποφάσισε να πάρει θέση. Ξεκάθαρη θέση, αναφορικά με την… κατσίκα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τον GOAT. Τον Greatest Of All Time. Τον κορυφαίο όλων των εποχών. Και το όνομα που επέλεξε δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ποιο είναι: Βασίλης Σπανούλης.

Ο Χάινς είναι απόλυτος. Θεωρεί τον αρχηγό του του Ολυμπιακού το Εβερεστ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Κατά καιριούς έχει εξηγήσει γιατί. Εχει αναφερθεί στην ηγετική παρουσία του, στον… πάγο στα μάτια του, όποτε τα πράγματα ήταν δύσκολα και έπρεπε να αναλάβει δράση. Σε όλα όσα έχει κάνει ο Βασίλης και για τους περισσότερους φαντάζουν αδύνατα. Αλλά και στην προσφορά που είχε στη δική του εξέλιξη. Καθώς το δίδυμο Σπανούλης – Χάινς, ήταν αυτό που επανέφερε στη… μόδα το πικ εν ρολ στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού των περισσότερων ομάδων.

Ο Χάινς, λοιπόν, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφισβήτησης των απόψεών του, αναφορικά με τον «βασιλιά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ. «Βασίλης Σπανούλης, ο κορυφαίος όλων των εποχών», ξεκαθάρισε στη λακωνική ανάρτησή του, η οποία ακολουθήθηκε από το βίντεο της επικής νίκης επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον back to back τίτλο του Λονδίνου.


Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ