Ο Γουίλιαμς-Γκος βάζει 20άρες και 30άρες και λέει «ναι» στον Ολυμπιακό – Τρομερά βίντεο

Ο Γουίλιαμς-Γκος βάζει 20άρες και 30άρες και λέει «ναι» στον Ολυμπιακό – Τρομερά βίντεο

Ο Ολυμπιακός έχει... περικυκλώσει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και ο 26χρονος Αμερικανός οργιάζει στα παρκέ, μοιράζοντας 20άρες και 30άρες στον Σβεντ!

Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος. Αυτός είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την περιφέρεια του Ολυμπιακού. To10.gr σας έχει αποκαλύψει από τις αρχές Απριλίου το ενδιαφέρον, αλλά και τις συζητήσεις του Ολυμπιακού με την πλευρά του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ. Του παίκτη που σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ομάδα που θέλει να χτίσει τη νέα σεζόν.

Το έχουμε γράψει ξανά. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γκος εδώ και πολλές εβδομάδες. Και οι επαφές συνεχίζονται σε εξαιρετικό κλίμα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο ατζέντης του μιλάει και με άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας, ο παίκτης δείχνει ότι έχει στην πρώτη θέση των προτιμήσεών του τους Ερυθρόλευκους. Και παράλληλα το γεγονός ότι έχει… ασφάλεια για την επόμενη ημέρα φαίνεται ότι τον έχει απελευθερώσει και σε ό,τι έχει να κάνει με την αγωνιστική του παρουσία, με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει βρει τον καλό του εαυτό στη Ρωσία. Και δείχνει τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Με τον Γκος απόλυτο πρωταγωνιστή, λοιπόν, η «Λόκο» ποδοπάτησε την Κίμκι του Σβεντ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ρωσικού πρωταθλήματος, κάνοντας το 2-0 στη σειρά με συνοπτικές διαδικασίες. Τι έκανε στον προχθεσινό δεύτερο αγώνα ο Γουίλιαμς-Γκος, στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 92-85; Και τι δεν έκανε: 30 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ σε μια τρομακτική εμφάνιση.

Τι είχε κάνει 4 ημέρες πριν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα; Αίσχη: 20 πόντους, 11 ασίστ, 3 ριμπάουντ και νίκη με 89-80 της ομάδας τους!

Το σύνολο; 50 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 18 ασίστ. Εμφανίσεις που επιβεβαιώνουν τον λόγο που ο Ολυμπιακός τον θέλει πάλι πίσω. Διότι, πλέον, ο Γκος είναι έτοιμος. Επαθε και έμαθε. Και έγινε παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας. Επιπέδου Ολυμπιακού. Και επειδή έφυγε με καλό τρόπο, θέλει να γυρίσει. Γιατί κάτι θεωρεί ότι χρωστάει. Και εάν συνεχίσει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις, τότε, ναι, πρέπει να γυρίσει… Χθες!

1ο ΜΑΤΣ: 20 ΠΟΝΤΟΙ, 3 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ, 11 ΑΣΙΣΤ

2ο ΜΑΤΣ: 30 ΠΟΝΤΟΙ, 5 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ, 7 ΑΣΙΣΤ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ