«Ντου» της Ζαλγκίρις για τον Γουίλιαμς-Γκος, που όμως έχει «ζεσταθεί» με τον Ολυμπιακό

«Ντου» της Ζαλγκίρις για τον Γουίλιαμς-Γκος, που όμως έχει «ζεσταθεί» με τον Ολυμπιακό

Η Ζαλγκίρις μπαίνει γερά στο «κόλπο» της απόκτησης του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον Αμερικανό γκαρντ όμως να περιμένει τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει φτιάξει τη λίστα του και να περιμένει το «ΟΚ» των αδερφών Αγγελόπουλων για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον δυο γκαρντ, ότι κι αν συμβεί με την περίπτωση του Βασίλη Σπανούλη και ένας από τους βασικούς στόχους του Έλληνα τεχνικού είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ μετά την έλευση του στην Ευρώπη και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και ο Μπαρτζώκας θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός για να «κουμπώσει» ιδανικά στο «1» μαζί με τον Κώστα Σλούκα. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν για την επιστροφή του Γκος, ενώ είχαν ήδη μια διερευνητική κρούση με την πλευρά του παίκτη.

Από εκεί και πέρα η ονειρική χρονιά που κάνει στη Ρωσία έχει φέρει πολλούς «μνηστήρες» στα πόδια του, με τη Ζαλγκίρις να είναι μια από τις ομάδες που θέλουν διακαώς τον παίκτη. Σύμφωνα με όσα γράφονται στη Λιθουανία, η ομάδα του Κάουνας αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον Γκος, με τον Μάντας Καλνιέτις να τονίζει ότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας και θα ταίριαζε απόλυτα στη Ζαλγκίρις.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Γκος φέρεται να προτιμάει την επιστροφή στον Ολυμπιακό, αφού «ζεστάθηκε» με τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα, ενώ αναμένεται να ενταθούν οι επαφές με την πλευρά του. Όσον αφορά τη Ζαλγκίρις, οι Λιθουανοί προσπάθησαν και πριν τρία χρόνια να κάνουν δικό τους τον παίκτη όταν αυτός αγωνιζόταν στην Παρτιζάν, αλλά και πάλι ο Αμερικανός προτίμησε τον Ολυμπιακό.

Ο Γουίλιαμς-Γκος τη φετινή σεζόν διαλύει όλα τα κοντέρ στη Ρωσία με την Κουμπάν, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας. Συγκεκριμένα μέτρησε κατά μέσο όρο 17 πόντους, 5,2 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ, 2,3 κλεψίματα και 2 λάθη ανά 29:10 λεπτά συμμετοχής. Αποκορύφωμα τα δύο πρώτα ματς με την Ούνικς Καζάν, όταν και είχε 31 πόντους και 25 πόντους αντίστοιχα με 5 τελικές πάσες κατά μέσο όσο. Εξίσου εξαρετικά νούμερα «γράφει» και στην VTB League καθώς μετράει 16,4 πόντους, 5,4 ασίστ, 3,6 ριμπάουντ και 17 πόντους στο Efficiency.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ