Κάτας: «Εξετάζουμε τους Ζούσμαν και Νέμπο»

Κάτας: «Εξετάζουμε τους Ζούσμαν και Νέμπο»

Στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Γιοβέλ Ζούσμαν και Τζος Νέμπο, όπως αποκάλυψε ο Όντεντ Κάτας.

Ο Γιοβέλ Ζούσμαν της Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Τζος Νέμπο της Χάποελ Εϊλάτ που βρίσκεται και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, είναι δύο περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο Όντεντ Κάτας σε δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του.

«Ο Ζούσμαν είναι παίκτης που πάντα βρίσκεται στη λίστα. Οπωσδήποτε τον παρακολουθούμε. Έχει επιστρέψει πολύ καλά από τον τραυματισμό του και είμαι χαρούμενος που τον βλέπω υγιή. Αποτελεί σίγουρα μία επιλογή για εμάς.

Μου αρέσει πολύ ο Γιοβέλ, καθώς μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε επίπεδο. Θα ήθελα να ήξερα εάν είναι διαθέσιμος, αλλά έχω ματς σε δύο ημέρες, οπότε θέλω να επικεντρωθώ εκεί», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Τζος Νέμπο:

«Και εκείνος είναι σίγουρα στη λίστα μας και όχι μόνο της δικής μας, αλλά και πολλών ομάδων της Ευρωλίγκας. Και όχι μόνο εκείνος, καθώς υπάρχει κι άλλες καλές περιπτώσεις από το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Όπως ο Κίναν Έβανς (σ.σ. Χάποελ Χάιφα), ο οποίος σύντομα θα παίξει στην Ευρωλίγκα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ