Γκασόλ: «Υπήρξαν στιγμές που η επιστροφή μου δεν ήταν σίγουρη»

Γκασόλ: «Υπήρξαν στιγμές που η επιστροφή μου δεν ήταν σίγουρη»

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε για τη Μπαρτσελόνα, το Final Four, αλλά και για τις στιγμές που η επιστροφή του δεν ήταν σίγουρη.

Ο Πάου Γκασόλ μίλησε για τον καιρό που προετοιμαζόταν για τη μεγάλη επιστροφή του στα παρκέ, τονίζοντας πως υπήρξαν στιγμές που αυτή δεν ήταν σίγουρη.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη Μπαρτσελόνα για την ευκαιρία που του έδωσε, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στο τι θα φέρει η επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Πάου Γκασόλ:

Για την επιστροφή του στη δράση: «Με όλη την προετοιμασία που έκανα για σχεδόν δύο χρόνια ή και παραπάνω, στόχος ήταν η επιστροφή μου στη δράση. Υπήρξαν στιγμές που αυτή δεν ήταν σίγουρη»

Για τη Μπαρτσελόνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ήμουν πολύ τυχερός που επέστρεψα στη Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που γεννήθηκα σαν παίκτης και εκεί όπου πήρα μεγάλες ευκαιρίες και εκεί που δίνεται η ευκαιρία τώρα να παλέψω για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Η προετοιμασία θα δείξει πως θα πάει».

Για το Final Four: «Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο Final Four, στο να τελειώσω τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο καλά. Μετά τη σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Άμα αυτό είναι η προετοιμασία για το Τόκιο, θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ό,τι είναι να έρθει την επόμενη σεζόν, θα έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ