Μιτσιτς: «Δεν περίμενα ότι θα είμαι ο ΜVP»

Μιτσιτς: «Δεν περίμενα ότι θα είμαι ο ΜVP»

Ο Βασιλιε Μίσιτς αναδείχθηκε MVP της Euroleague και στην Συνέντευξη Τυπου πριν τον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός.

Tον ημιτελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σχολίασε ο Βασίλιε Μίσιτς, ενώ παράλληλα ο γκαρντ της Εφές στάθηκε στο γεγονός ότι αναδείχθηκε ο MVP της κανονικής διάρκειας της Euroleague, τονίζοντας ότι πλέον έχει αφήσει πίσω του, αυτήν την διάκριση.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι εδώ και να εκπροσωπώ την Εφές. Ήταν δύο περίεργα παιχνίδια φέτος με εμάς και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά την ίδια στιγμή βγάλαμε συμπεράσματα. Για εμάς μετά το παιχνίδι στην Μόσχα, κάναμε ένα μίτινγκ και αποφασίσαμε ότι πρέπει να σταματήσουμε να αμφισβητούμε τον εαυτό μας. Σημαίνει πολλά για εμένα το MVP. Δεν το περίμενα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που μου συνέβη. Αυτό το βραβείο είναι τέσσερα χρόνια δουλειάς, τέσσερα χρόνια με θυσίες. Στο μυαλό μου ήταν κάτι πολύ μακρινό, όταν ξεκίνησα εδώ. Αλλά έγινε και το αφήνω πίσω μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου. Το πιο σημαντικό άτομο λείπει δυστυχώς, αλλά σίγουρα δεν μου δημιουργεί πίεση, είμαι ήρεμος για αύριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ