Ο Σπανούλης πήγε στην Εθνική, στον Ολυμπιακό θα μείνει;

Ο Σπανούλης πήγε στην Εθνική, στον Ολυμπιακό θα μείνει;

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε την μεγάλη επιστροφή και θα φορέσει ξανά το εθνόσημο στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική μας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένας μεγάλος στόχος για τον Βασίλη Σπανούλη που με την επιστροφή του στην Εθνική δείχνει πόσο πολύ θέλει να προσφέρει αλλά και να ζήσει για τελευταία φορά στην καριέρα του μια κορυφαία διοργάνωση.

Ο Ρικ Πιτίνο λοιπόν κατάφερε να ενεργοποιήσει ξανά τον κορυφαίο άσο και το ερώτημα πλέον που υπάρχει είναι τι θα γίνει με το μέλλον του Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Ερώτημα στο οποίο ακόμη δεν θα έχουμε οριστική απάντηση.

Και αυτό γιατί ο Σπανούλης αυτή την στιγμή είναι απόλυτα προσηλωμένος στην Εθνική και στο πως θα μπορέσει με την τεράστια εμπειρία του να προσφέρει και να την οδηγήσει στο Τόκιο. Δύσκολο έργο αλλά όχι ακατόρθωτο. Από την άλλη έχει και την ευχέρεια να αφήσει για πιο μετά τις εξελίξεις με τον Ολυμπιακό.

Ήδη Σπανούλης και Αγγελόπουλοι έχουν μεταθέσει το ραντεβού τους για μετά το Προολυμπιακό Τουρνουά καθώς δεν βιάζεται ούτε η μια ούτε η άλλη πλευρά.

Στον Ολυμπιακό ο σχεδιασμός της ομάδας τρέχει, και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι. Ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την ακρίβεια του ανθρώπου που άλλαξε την πορεία του μπασκετικού Ολυμπιακού και τον οδήγησε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Και αυτό προφανώς δεν ξεχνά κανείς στον Ολυμπιακό ειδικά βλέποντας την «δίψα» που βγάζει ο Σπανούλης νοιώθοντας πως ακόμη και τώρα μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα. Από την Εθνική έως και τον Ολυμπιακό λογικά. Εκτός αν αλλάξει άποψη ο ίδιος μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική. Όπως και να έχει πάντως οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Σπανούλην στον Ολυμπιακό θα τρέξουν μετά το Προολυμπιακό τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ