Λάσο : «Τρέφω μεγάλο για σεβασμό για τον Ομπράντοβιτς»

Λάσο : «Τρέφω μεγάλο για σεβασμό για τον Ομπράντοβιτς»

Ο Πάμπλο Λάσο έκανε ειδική αναφορά στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενερμπαχτσέ (2/3, 22:00), τονίζοντας ότι σέβεται το Σέρβο τόσο σαν προπονητή όσο και σαν άνθρωπο.

Ιδιαίτερο σεβασμό τρέφει προς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος τόνισε πως έχει μεγάλη εκτίμηση για τον Σέρβο τεχνικό όχι μόνο ως προπονητής, αλλά και ως άνθρωπο.

Αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε στην κατάσταση του Τόμπκινς ενόψει του αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ (2/3, 22:00) επισημαίνοντας πως «νιώθει καλύτερα. Βέβαια δεν θα παίξει αυτήν την εβδομάδα γιατί χρειάζεται ξεκούραση ώστε να γίνει καλύτερα. Η Φενέρμπαχτσε είναι εξαιρετική ομάδα, με βάθος στο ρόστερ, πολλά rotations και pick n rolls».

Όσον αφορά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Παίζουν επίσης αρκετά στο low post ενώ διαθέτουν και έναν εξαιρετικό προπονητή. Έχω μεγάλη εκτίμηση στον κόουτς Ομπράντοβιτς, στον οποίο τρέφω και μεγάλο σεβασμό. Όχι μόνο ως προπονητή, αλλά και ως άτομο. Άλλωστε ήταν προπονητής μου στη Ρεάλ».

Και κατέληξε: «Θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης οι οποίες συναντήθηκαν στο τελευταίο Final 4. Για μας πρόκειται ένα δύσκολο ματς και αρκετά ελκυστικό για τους φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ