Μπόμπι Μπράουν : «Με έχουν βοηθήσει όλοι, είμαι έτοιμος»

Μπόμπι Μπράουν : «Με έχουν βοηθήσει όλοι, είμαι έτοιμος»

Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό θα κάνει ο Μπόμπι Μπράουν το βράδυ της Παρασκευή στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Θα κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό και από μόνο του αυτό έχει τη δική του δυσκολία. Ο λόγος για τον Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος δεν έδειξε και να πτοείται ιδιαίτερα για αυτήν την ιδιαιτερότητα, με τον Αμερικανό γκαρντ να περιμένει πως και πως το πρώτο του παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα.

Στην ανοιχτή προπόνηση του Ολυμπιακού ο 33χρονος τόνισε:

-Για το αν είναι έτοιμος για ντεμπούτο μετά από μόλις μια εβδομάδα: «Ναι, είμαι έτοιμος. Το τεχνικό επιτελείο και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν, κάναμε στις προπονήσεις τα συστήματα. Ήταν μια καλή εβδομάδα, οπότε είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

-Για την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ και τι του έχουν πει οι «ερυθρόλευκοι»: «Έχω δει πολλά τέτοια παιχνίδια. Έχω δει ακόμη κι όταν έπαιζα στον Άρη, από την τηλεόραση. Δεν έχω υπάρξει ποτέ μέρος τέτοιου αγώνα, αλλά μου έχουν πει πάνω-κάτω τι να περιμένω. Θα είναι πάρα πολλοί φίλαθλοι, αλλά είμαστε όλοι έτοιμοι γι’ αυτόν τον αγώνα».

-Για τον Κέι Σι Ρίβερς: «Σίγουρα είναι παίκτης που αλλάζει το παιχνίδι. Είναι παίκτης κλειδί από τον πάγκο και τρομερός σουτέρ. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης και παίκτης κλειδί για κάθε ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ