Παναθηναϊκός: Κατρακυλά η μετοχή του Κάτας, ανεβαίνει του Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Κατρακυλά η μετοχή του Κάτας, ανεβαίνει του Πρίφτη

Ο Όντεντ Κάτας δεν παρουσιάζει έργο στο ΟΑΚΑ και στο Τριφύλλι ψιθυρίζεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει αφοσιωθεί στους τελικούς της Basket League, αφού ειδικά η ήττα από το Λαύριο χτύπησε σαν… ξυπνητήρι. Σαφώς, ο τίτλος φαντάζει απίθανο να χαθεί, ιδιαίτερα μετά το χθεσινό 2-1, αλλά χρειάζεται προσοχή διότι οι «πράσινοι» δεν φημίζονται φέτος για την σταθερότητα τους.

Ωστόσο, ακριβώς αυτή η αστάθεια και η απουσία βελτίωσης προκαλούν έντονο προβληματισμό για τον Όντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός ήταν η επιλογή του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Δημήτρη Διαμαντίδη για την αντικατάσταση του Γιώργου Βόβορα, ώστε ο Παναθηναϊκός να βελτιωθεί.

Αλλά με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει σκαμπανεβάσματα. Ασφαλώς, τα κενά στον σχεδιασμό του προηγούμενου καλοκαιριού με πιο κραυγαλέο την έλλειψη ενός ικανού πλέι μέικερ, έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα «πάνω-κάτω» της ομάδας.

Όμως, ο Όντεντ Κάτας δεν έχει καταφέρει να διορθώσει αρκετές από τις ανορθογραφίες. Και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο στους επικεφαλής του Τριφυλλιού: η αδυναμία του προπονητή να σημειώσει πρόοδο και να λύσει προβλήματα.

Αυτή τη στιγμή, δεν έχει ληφθεί απόφαση για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και ούτε πρόκειται πριν την ολοκλήρωση των τελικών. Αλλά είναι αδιαμφισβήτητο ότι η μετοχή του Όντεντ Κάτας έχει κατρακυλήσει στην εκτίμηση των ανθρώπων της ΚΑΕ.

Αντίθετα, μία άλλη ανεβαίνει διαρκώς: του Δημήτρη Πρίφτη. Ο Έλληνας προπονητής έχει αναμορφώσει την Ούνιξ Καζάν, έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό και έχει εξαιρετική σχέση με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Σε αυτόν είχε στραφεί ο ιστορικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, πριν καταλήξει στον Κάτας. Τελικά, τότε ο Πρίφτης συνέχισε στη Ρωσία και ο Ισραηλινός ήρθε στο ΟΑΚΑ.

Ο Αλβέρτης δεν έχει ξεχάσει τον Πρίφτη, ο Πρίφτης δεν έχει ξεχάσει τον Παναθηναϊκό και το θέμα θα αναζωπυρωθεί σύντομα. Άλλωστε, όπως μεταφέρουν Ρώσοι δημοσιογράφοι, ο Πρίφτης δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ούνιξ γιατί περιμένει τις εξελίξεις στο Τριφύλλι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ