Λόιντ: «Η Ζενίτ βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, ήρθα για να κερδίσω»

Λόιντ: «Η Ζενίτ βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης, ήρθα για να κερδίσω»

Ο Τζόρνταν Λόιντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ζενίτ τόνισε πως πήγε στη ρωσική ομάδα για να κερδίσει, ενώ αναφέρθηκε και στον Άλεξ Πόιθρες.

Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης απέκτησε τον Τζόρνταν Λόιντ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική κίνηση.

Ο Αμερικανός γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Ρώσων τόνισε πως πήγε στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ για να νικά και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Άλεξ Πόιθρες.

Οι δηλώσεις του Τζόρνταν Λόιντ:

Για την επιλογή της Ζενίτ: «Παρακολουθούσα την ομάδα όλη τη σεζόν και είχε μία εξαιρετική χρονιά. Ο φίλος μου, ο Άλεξ Πόιθρες, μου έλεγε πάντα καλά πράγματα για το σύλλογο. Όλοι μου μιλούν πολύ ζεστά για την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Πολλοί φίλοι μου έχουν ήδη παίξε στη Ζενίτ.

Δεν είναι μυστικό ότι ο σύλλογος είναι σε φάση ανάπτυξης, αυτή είναι η πρώτη μου εντύπωση. Ήθελα να συνεργαστούμε, έχουμε όλοι έναν κοινό στόχο, να νικήσουμε τα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω και να βοηθήσω».

Για τον Άλεξ Πόιθρες: «Είχαμε συναντηθεί πριν το draft του NBA. Ήμασταν έξι παίκτες στην προπόνηση, ο Άλεξ ήταν εκεί. Συναντηθήκαμε εκεί για πρώτη φορά και στη συνέχεια παίξαμε μαζί στη G-League στην πρώτη μας επαγγελματική σεζόν. Από τότε, έχουμε γίνει καλοί φίλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ