«Συμφώνησε με Λάιτι για δύο χρόνια ο Ολυμπιακός» (vids)

«Συμφώνησε με Λάιτι για δύο χρόνια ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Ντέιβιντ Λάιτι για συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

O Ολυμπιακός μετά την απόκτηση του Τόμας Γουόκαπ, αλλά και τη δεδομένη συμφωνία με τον Μουσταφά Φολ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα και με τον Ντέιβιντ Λάιτι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται σε αναζήτηση ενός γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα και ο Αμερικανός που πέρσι αγωνίστηκε στη Γαλλία με τη φανέλα της Βιλερμπάν μοιάζει να είναι η ιδανική περίπτωση για τον Έλληνα τεχνικό, όπως διαβάσατε χθες από to10.gr.

Ο Λάιτι είναι συμπαίκτης με τον Φολ και αποτελεί έναν πολύ έμπειρο παίκτη της γαλλικής ομάδας που έχει ικανότητα στο επιθετικό παιχνίδι. Σύμφωνα με το «Sportando» και τον γνωστό δημοσιογράφο, Εμιλιάνο Κάρχια, ο Ολυμπιακός με τον 33χρονο γκαρντ αναμένεται να συμφωνήσουν για διετές συμβόλαιο και μάλιστα, πάντα σύμφωνα με την ίδια αναφορά, οι Πειραιώτες να πληρώσουν και το buyout του στη Βιλερμπάν, για να τον αποκτήσουν.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τη γαλλική ομάδα και ο μόνος τρόπος για να έρθει στο λιμάνι είναι αν πληρώσει κάποια χρήματα ο Ολυμπιακός και στη Βιλερμπάν, κάτι που σύμφωνα με το Sportando είναι διατεθειμένος να κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάιτι έχει ύψος 1.95 μ. και έχει κυρίως εκτελεστικές αρετές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με την Βιλερμπάν στην Euroleague, έχοντας μέσο όρο 11,3 πόντους ανά αγώνα. Στα δίποντα είχε ποσοστό ευστοχίας 53,5% και στα τρίποντα 35.1%, ενώ στις βολές είχε 86.1%. Παράλληλα, είχε μέσο όρο 1.7 ασίστ, αλλά και 2.6 ριμπάουντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ