«Μπάσιμο Ολυμπιακού για Μήτογλου με τριετές συμβόλαιο» (vid)

«Μπάσιμο Ολυμπιακού για Μήτογλου με τριετές συμβόλαιο» (vid)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός προσέγγισε τον Ντίνο Μήτογλου και του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, για να τον πείσει να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ντίνου Μήτογλου θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (17/6) υπήρξε ρεπορτάζ στο Ισραήλ (σ.σ της Walla), το οποίο ανέφερε ότι οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει τον διεθνή άσο και του έχουν προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με στόχο να τον πείσουν να ντυθεί στα ερυθρόλευκα!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η πρόταση που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον Ντίνο Μήτογλου είναι πολύ δελεαστική, καθώς τα χρήματα που προβλέπει είναι πολλά περισσότερα από αυτά που έπαιρνε στον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο που είχε ο διεθνής άσος με τους Πράσινους έχει ολοκληρωθεί και πλέον βρίσκεται στην αγορά ως «Free Agent».

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Πέμπτης (17/6), πάντως, τόνισαν ότι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 25χρονο πάουερ φόργουορντ, με τον ίδιο στη media day της Εθνικής ομάδας να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, λέγοντας: «Θα μιλήσω με την ομάδα, θα παρθούν αποφάσεις σύντομα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Walla», ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Μήτογλου έχει μείνει ελεύθερος, με τους Ερυθρόλευκους να του προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, με στόχο να τον πείσουν να πει το πολυπόθητο «ναι».

Οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου έχουν εξαιρετική άποψη για τον διεθνή άσο και χωρίς αμφιβολία πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, που μπορεί να προσφέρει πολλά σε άμυνα και επίθεση. Φέτος, ο Μήτογλου αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 9.3 πόντους, με 57.5% στα δίποντα, 29.5% στα τρίποντα, 71.3% στις βόλες, 5.4 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 0.7 κλεψίματα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ